Lovci farieb bez jarnej únavy.

Snehu sme si síce tejto zimy priveľmi neužili, ale tak či onak, stačilo. Je čas vrhnúť sa pod modrú oblohu, medzi pučiace stromy, kvitnúce kvety a započúvať sa do neúnavného čvirikania operencov. A fotiť, fotiť, fotiť. A natáčať, zdieľať, zabávať, ohurovať seba i druhých zábermi, ktorých farby lichotia i samotnej jari. Telefóny ASUS budú pre vás niečím, čím bola paleta pre Rembrandta. Namiešate na nej všetky odtiene prírody tak verne, že bude ťažké uveriť, že záber urobil telefón.

Keď okamihy nepočkajú.

Jednoducho sa udejú a sú nenávratne preč. Preto je rýchlosť kľúčová. ASUS ZenFone 2 Laser, ASUS ZenFone Max i ASUS ZenFone Zoom sú rýchlejšie než okamih. Ostrenie pomocou lasera je plne automatické a trvá len 0,03 sekundy. A to nie len za krásnych slnečných dní, ale aj počas príjemných romantických večerov. Stačí len stlačiť spúšť.

Keď ďaleko je až príliš ďaleko a malé je primalé.

Ani ľudské oko nedovidí a nezachytí miniatúrne detaily bez toho, aby ste nenalepili nos na objekt záujmu a nepoužili správnu techniku škúlenia, pardon ostrenia. ASUS ZenFone Zoom je najtenším smartfónom s 3–násobným optickým zoomom, za ktorým stojí šošovka vyskladaná z 10 elementov, ktoré majú presný tvar, veľkosť, usporiadanie periskopov, aby zachytili maximum dopadajúceho svetla a premietli aj 12–krát zväčšenú realitu do najlepšieho možného záberu, aký smarfón dokáže urobiť.

Keď hovor trvá viac ako 37 hodín.

Kto by toľko vydržal? ASUS ZenFone Max predsa. A nie len to. Vďaka 5 000 mAh batérii môžete telefón použiť aj ako power banku pre napájanie iných USB zariadení, alebo pre záchranu umierajúceho telefónu niekoho iného. 32 hodín surfovania, alebo viac ako 22 hodín pozerania videí je skutočne nadľudský výkon. A pocit, že vás váš telefón nezradí, je na nezaplatenie.

Keď kvalitu, harmóniu a špičkové technológie zdobí exkluzívny dizajn.

Ktorýkoľvek telefón z rodiny ASUS dokáže zachytiť viac detailov. Viac detailov i v prítmí, či v tieni, zvýšiť jas až o 400 %, zvýšiť svetelnú citlivosť a doplniť, či zlúčiť pixely pre maximálnu ostrosť a vyváženosť fotografií. Režim skrášľovania v telefóne ASUS ZenFone Selfie vyhladí tvár, zjednotí farebný tón pleti a rozjasní kontúry pre vaše krajšie „ja“ na fotkách. A to všetko v odolnom, prepracovanom dizajne vo farebných prevedeniach, ktoré uspokoja vášeň, eleganciu, decentnosť, a zároveň dodajú vysokú dávku jedinečnosti.