Do mrazivých dní vám BUDIŠ červený pomaranč prináša lúče slnka.

Osviežujúca chuť exotiky, rozjasní váš mrazivý deň a prenesie vás do chuťového raja. Minerálna voda Budiš červený pomaranč sa vďaka svojej unikátnej príchuti, nižšiemu obsahu cukru a vzácnym minerálom zmenila z limitovanej edície na stálicu v portfóliu minerálnych vôd. Jej osviežujúcu chuť si tak viete dopriať celoročne.

Červený pomaranč pre chuť aj zdravie.

Červený pomaranč nielen fantasticky chutí, ale podporuje tiež obranyschopnosť organizmu. Práve pomaranče totiž obsahujú vitamín C, kvercetín, provitamín A a kyselinu listovú. Výsledkom tejto kombinácie je silný antioxidančný efekt na organizmus. Červené pomaranče nám pomáhajú tiež znižovať krvný tlak a zvyšujú odolnosť organizmu. Vysokým obsahom vitamínov B sa červený pomaranč dokáže postarať o skrášlenie a oživenie našej pleti.

Ideálna kombinácia Budiš a červený pomaranč.

V minerálnej vode Budiš červený pomaranč sme skombinovali minerálnu vodu Budiš, ktorá sa vyznačuje unikátnym zložením minerálov, jedinečnou chuťou, blahodarnými účinkami na ľudské zdravie a osviežujúcu chuť červeného pomaranča. Doprajte si dotyk slnka, za studených zimných dní. Budiš červený pomaranč je dostupný v 1,5l fľaši, vo verzii jemne perlivá.