BC REPAIR RESCUE: záchrana pre vaše vlasy, teraz budú ešte silnejšie.

Poškodzujúce účinky nesprávnej úpravy vlasov a stylingu: príliš vysoké teplo, časté farbenie a vyrovnávanie, či trvalá je teraz možné odvrátiť vďaka novému BC REPAIR RESCUE od Schwarzkopf Professional.

Opravuje štruktúru vlasu z vnútra na bunkovej úrovni s využitím úplne novej technológie Reversilane a Cell Perfector.

Dva nové produkty, S.O.S Elixír a Nutri-Shield Sérum, sa stávajú súčasťou radu BC REPAIR RESCUE. Každý z nich zintenzívňuje efekty ostatných produktov. Je možné ich kombinovať so zvyškom radu starostlivosti o vlasy. Kaderníci v partnerských salónoch Schwarzkopf Professional ponúknu svojim zákazníkom cielenú vlasovú starostlivosť, ktorá odpovedá na ich špecifické vlasové potreby. Produkty sú vhodné na použitie v salóne aj doma. .

Hľadáme extra silu! Ak sú vlasy značne poškodené, vonkajšia vrstva (kutikula) sa stáva drsnou. Silné poškodenie môže spôsobiť zlomenie vo vnútornej štruktúre (v kortexe), čo spôsobuje vznik medzier vo vlase. Výsledkom je strata sily, pružnosti a lesku vlasu. V tomto bode už prípravky vlasovej starostlivosti, ktoré pôsobia na vonkajšej vrstve vlasu, nestačia. BC REPAIR RESCUE ide o krok ďalej vďaka vypĺňaniu vnútornej štruktúry vlasu, čo znamená, že poškodenie spôsobené počas posledných troch rokov je možné napraviť prostredníctvom jedinej aplikácie. Nová technológia Reversilane uzatvára jednotlivé vlasové vlákna a chráni ich pred lámaním. Vlasy sú okamžite viditeľne posilnené a regenerované s obnovenou pružnosťou a leskom.

Každý z dvoch nových ošetrujúcich prípravkov má špecifické použitie. BC REPAIR RESCUE S.O.S Elixír je nová trojfázová intenzívna kúra, ktorá vyživuje vlasy a obnovuje vnútornú vlasovú štruktúru. Je navrhnutá na použitie ako vyživujúca kúra po použití šampónu, a je možné ju použiť aj ako prípravu pred intenzívnym ošetrením maskou. Použitá technológia Reversilane a Cell Perfector s hydrolyzovaným keratínom mení značne poškodené vlasy na hodvábne jemné. Nové BC REPAIR RESCUE Nutri-Shield Sérum je prvé duálne sérum BC, ktoré vypĺňa vlasovú štruktúru a zároveň chráni vlasy proti poškodeniu UV žiarením a teplotou nad 230°C.

Každý z nových vlasových záchrancov ako aj nový a zdokonalený rad vlasovej starostlivosti BC REPAIR RESCUE od Schwarzkopf Professional vracajú čas späť. Či už ich použijete ako starostlivosť na salóne alebo ako základnú domácu starostlivosť, výsledkom budú nádherne lesklé, zdravo vyzerajúce vlasy – tak nádherné, ako keby ste sa nedopustili ani jedného stylingového prehrešku.

BC REPAIR RESCUE od Schwarzkopf Professional:

BC REPAIR RESCUE S.O.S Elixír (15,90 EUR/100 ml)

Okamžite mení značne poškodené vlasy na hodvábne jemné. Trojfázová intenzívna oplachovacia kúra vyživuje vlasy a obnovuje vnútornú vlasovú štruktúru.

BC REPAIR RESCUE Nutri-Shield Sérum (21,90 EUR/28+28 ml)

Duálne sérum, ktoré vypĺňa štruktúru vlasov a zároveň ich chráni pred poškodením UV žiarením a teplotou nad 230°C.

Kompletný systém starostlivosti:

BC REPAIR RESCUE šampón (9,90 EUR/250 ml)

Šampón pre normálne až jemne poškodené vlasy. Jemne čistí, hydratuje a obnovuje vnútornú štruktúru vlasu.

BC REPAIR RESCUE Dvojfázový kondicionér (15,90 EUR/200 ml)

Dvojfázové zloženie obsahuje vysoko koncentrované zložky, ktoré okamžite zlepšujú stav vlasovej štruktúry, zanechávajú vlasy jemné a zamatovo hladké.

BC REPAIR RESCUE Kondicionér (12,50 EUR/200 ml)

Tento kondicionér s vysoko efektívnym zložením zlepšuje poddajnosť vlasov a zanecháva ich hladké a zdravé.

BC REPAIR RESCUE Kúra (15,90 EUR/200 ml)

Obnovujúca starostlivosť pre normálne až poškodené vlasy. Vyživujúce zloženie opravuje slabé miesta vo vlasovej kutikule a vnútornej štruktúre.

BC REPAIR RESCUE Sealed Ends (15,90 EUR/75 ml)

Jemne ošetruje dĺžky a končeky vlasov a pomáha predchádzať ich štiepeniu.