Čo nesmie chýbať na horských túrach? Energia.

Značka čokoládových tyčiniek Snickers pripravila prekvapenie pre všetkých priaznivcov zimnej sezóny a chrumkavých lieskových orieškov. Opäť totiž ponúkne limitovanú edíciu Snickers Hazelnut. Nevyrážajte na hory hladní.

Užite si chvíle na svahu naplno s populárnou kombináciou arašidov, karamelu a nugátu doplnenú o poriadnu porciu obľúbených lieskových orieškov, kompletne zaliatu v čokoládovej vrstve.

Nedokážete si užívať zimné radovánky, keď ste hladní?

Čistý horský vzduch, biely sneh a skvelá zjazdovka predstavujú dokonalú idylku pre nadšených lyžiarov a snowboardistov. Keď ste však na lyžiach hladní, ste Produkt Snickers Hazelnutotrávení a nenadchne vás ani čerstvý „prašan“. Perfektným riešením je mať Snickers Hazelnut vždy pri sebe. Vráti vám chuť zdolávať zjazdovky. Zásobte sa, nech si môžete užívať svahy a byť vo svojej koži. Snickers Hazelnut si ale vychutnáte kdekoľvek, jej skvelá chuť vás totiž nikdy nesklame.

Limitovanú edíciu čokoládových tyčiniek Snickers Hazelnut v obchodoch ani na snehu vďaka výraznému zelenému obalu určite neprehliadnete. V predaji je v bežnej obchodnej sieti od polovice januára za odporúčanú cenu 0,49 €. Viac informácií nájdete na www.snickers.sk.

Keď si hladný, nie si to ty…

Kampaň využíva známe osobnosti a postavy, prostredníctvom ktorých ukazuje, že keď je človek hladný, nie je doslova vo svojej koži. Celosvetovo sa v kampani objavuje rada známych osobností, napr. Aretha Franklin, Liza Minnelli alebo Robin Williams. Pre Slovenskú republiku bola najskôr vybraná Joan Collins, nahradil ju Gremlin a teraz Mr. Bean.

 

 

Posted in TOP