Zima vysúša našu pokožku.

Pokožka hrubá, šupinatá a neustále napnutá na prasknutie? Áno, suchá a veľmi suchá i citlivá pokožka dostáva v tomto ročnom období skutočne zabrať. Viac než inokedy  je na jeseň a v zime vystavovaná pôsobeniu výkyvov počasia. Neprospievajú jej ani znižujúce sa teploty, ani pribúdajúce sychravé a veterné dni.

Býva častejšie začervenaná, môže svrbieť a vrásky sú na nej odrazu zase o niečo viditeľnejšie… Trápi vás presne toto? Potom je aj vo vašej kúpeľni čas na revolúciu v podobe kozmetických produktov Lactovit Lactourea, ktoré vďaka svojmu jedinečnému mliečnemu základu pomôžu premeniť suchú pokožku na dokonalý zamat!

Suchá pokožka trápi mnoho žien a mužov. Jedinečným pomocníkom je urea. Tato látka sa vyskytuje prirodzene vo vrchných vrstvách pokožky a je obsiahnutá takmer  vo všetkých telesných tekutinách. Patrí k hlavným konečným produktom metabolizmu proteínov. Vďaka svojím jedinečným hydratačným schopnostiam sa urea používa pri liečbe dermatologických problémov. Obsah urey je pri suchej pokožke o 50% nižší než pri normálnej koži a pri veľmi suchej či atopickej je jej obsah ešte nižší. Preto je vhodné ureu dopĺňať. Ďalšou dôležitou látkou pre zdravie pokožky je kyselina mliečna, ktorá sa vyznačuje antibakteriálnymi a protizápalovými účinkami.

Časom sa znižuje vlastná schopnosť pokožky produkovať kožné lipidy a viazať vodu. Pokožka je preto stále suchšia, hrubšia a olupuje sa. Začínajú sa tiež objavovať jemné vrásky. Každodenným používaním hydratačných prípravkov s ureou dochádza k účinnej rehydratácii  vrchných vrstiev pokožky. Vďaka tomu sa stáva pokožka hladšou, vláčnejšou a je lepšie chránená proti vplyvom vonkajšieho prostredia.

Telová kozmetika Lactovit Lactourea obsahuje kombináciu kyseliny mliečnej a urey, dvoch jedinečných ingrediencií, ktoré dodávajú pokožke maximálnu hydratáciu, chránia ju a obnovujú.

Pokožka sa v  nežnej mliečnej starostlivosti sprchového gélu a telového mlieka Lactovit Lactourea ľahko regeneruje a po šupinkách, začervenaní alebo pocitoch nepríjemného napnutia čoskoro nie je ani stopy. Pri každodennom používaní sprchového gélu a telového mlieka Lactovit Lacotourea je koža o 40 % viac hydratovaná a dokonalo zamatová!

Kozmetika Lactovit Lactourea navyše neobsahuje parabény, má neutrálne pH a veľmi príjemnú vôňu. Telové mlieko Lactovit Lactourea je navyše prekvapivo ľahké a po nanesení sa rýchlo vstrebáva. Pokožka sa s Lactovitem Lactourea premení na hebký zázrak, bude to okrem iného aj znamenie, že je perfektne vyživená a zdravá. Svoju krásu potom môžete vnímať doslova všetkými zmyslami. Rozdiel po ošetrení pokožky produktmi Lactovit Lactourea spoznáte na prvý pohľad aj  na prvý dotyk!

Viac info na: www.lactovit.sk.