Synology® uvádza na trh sieťový videorekordér NVR2016.

Synology® Inc. predstavuje sieťový videorekordér (Network Video Recorder) NVR216 s rozšíriteľným úložným priestorom pre videonahrávky a navyše s podporou mobilnej aplikácie so vzdialeným prístupom.

Model je určený do kancelárií či predajní, kde je potrebné kontrolovať dôležitý priestor. Vyniká jednoduchou obsluhou, zvládne spracovať 4 alebo 9 vstupov z IP kamier súčasne a je vyzbrojený dedikovaným 1080p HDMI výstupom.

“Čoraz viac menších podnikov, podnikateľov či obchodov vyžaduje video nahrávanie a živý náhľad na rôzne časti nehnuteľností, či už ide o ochranu majetku alebo ľudí,” povedal Chad Chiang, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. “A práve preto prichádzame s modelom NVR2016, ktorý umožňuje sledovať a spravovať kamery z pohodlia kancelárie. Navyše, pamäťový priestor pre videonahrávky je ľahko rozšíriteľný a IP kamery je možné pridávať kedykoľvek to je potrebné to maximálneho počtu 4 až 9 kamier v závislosti od konfigurácie.”

NVR216 ponúka priamy HDMI výstup (1080p), cez ktorý na jednom monitore zobrazí naraz maximálne 9 videovýstupov, pričom každý môže byť snímaný v kvalite 720p/30fps a to bez toho, aby ste museli zakupovať drahý a výkonný počítač či iné dohľadové riešenie. Porty USB 3.0 a USB 2.0 umožňujú pripojiť k modelu NVR216 aj klasickú myš a klávesnicu a pracovať tak s náhľadmi kamier. Keďže sa od takéhoto sieťového videorekordéra očakáva neustála dostupnosť, mysleli vývojári aj na nízke prevádzkové náklady – iba 14 W spotreby elektrickej energie pri súčasnom prenášaní obrazu z 9 IP kamier a ich kontinuálnom nahrávaní. Ak budete vyžadovať zaznamenávať skutočne veľa nahrávok, vďaka rozširujúcej jednotke DX213 môžete model NVR216 rozšíriť kapacitne až o ďalšie štyri pevné disky.

Dohľadové riešenie Surveillance station ponúka používateľovi panel Live View so živým náhľadom video streamov, zároveň môže správca prezerať videozáznamy prehľadne cez Timeline (časovú os), kde sú nahrávky zoradené podľa dátumu a času a následne prehrať nahrávky vo zvolenom čase zo všetkých kamier súčasne. Nechýba možnosť nastavenia detekcie pohybu či mobilná aplikácia DS cam s podporou iOS aj Android zariadení. Operačný systém Synology Surveillance Station ponúka intuitívne rozhranie a veľké množstvo doplnkových funkcií, aj vďaka ktorým získalo Synology ocenenie “NVR Excellence Award” na výstave Secutech Taipei už štyri roky za sebou.

Dostupnosť:

Synology NVR216 prichádza na trh v dvoch konfiguráciách – NVR216 (4CH) a NVR216 (9CH), ktoré sa líšia podporou 4 respektíve 9 IP kamier prevádzkovaných súčasne. Model NVR216 (9CH) je od dnes dostupný globálne. Model NVR216 (4CH) bude dostupný koncom roka 2015.

Pre viac informácií, kde produkt zakúpiť, prosím navštívte: https://www.synology.com/wheretobuy.