Vianoce v IKEA.

My v IKEA si myslíme, že nielen samotné Vianoce, ale aj obdobie pred sviatkami je pre všetkých veľmi dôležité. Je to obdobie osláv, spoločného pečenia, leňošenia a mnohých iných, s domovom spojených (ne)aktivít, kedy sa stretáva rodina a najbližší v pohodlí svojich domovov. Aby vaše nákupy darčekov a vianočného stromčeka boli bezproblémové, ponúkame vám informácie o tom, ako nakupovať bez stresu.

Vianočné darčeky z IKEA.

V IKEA nájdete množstvo nápadov na vianočné darčeky. Ak sa náhodou netrafíte do vkusu, máte možnosť tovar vrátiť až do 365 dní od nákupu. Dôležité je, aby ste priniesli originálny pokladničný doklad, tovar vracali v pôvodnom obale a aby bol nepoužitý a nemontovaný. Členovia IKEA FAMILY môžu využívať aj službu elektronického dokladu, ak pri nákupe použili kartu IKEA FAMILY. Vrátiť tovar s využitím služby elektronického dokladu je však možné najskôr druhý deň po nákupe. Peniaze sa vrátia ihneď na kartu IKEA.

Ak si neviete rady s výberom, darujte darčekovú kartu IKEA. Môžete na ňu vložiť ľubovoľnú čiastku a výber darčeka už ponechajte na svojich blízkych. Karty sú prenosné, majú neobmedzenú platnosť a vloženú čiastku nie je nutné vyčerpať jednorazovo. Darčekové karty si môžete zakúpiť v pokladniach pri východe z obchodného domu, alebo v oddelení IKEA BUSINESS.

Vianočné stromčeky.

Predaj vianočných stromčekov začne v stredu 9.12. 2015. V ponuke bude stromček ABIES NORDMANNIANA, cena €19,99. Stromček treba najskôr zaplatiť pri pokladni v obchodnom dome, nezabudnúť predložiť kartu IKEA FAMILY. Potom si stromček môžete vyzdvihnúť pred obchodným domom. Ak po Vianociach (od 2. do 31. januára 2016) prinesiete späť stromček spolu s pokladničným blokom z nákupu, vrátime vám €10 na karte IKEA. Karta IKEA slúži ako zľava na ďalší nákup v obchodnom dome IKEA a platí od 2. 1. do 31. 3. 2016.

Ponuka platí pre členov IKEA FAMILY od 9. 12. 2015 do vypredania zásob.