Tipy pre rýchlejšie predvianočné upratovanie.

Vianoce sa blížia a tak nás opäť čaká jedna nočná mora v podobe generálneho upratovania. Všetko sa musí lesknúť a žiariť. Skryté kúty, vysoko položené police, boxy pod posteľou a iné miesta nám neuniknú, vyženieme odtiaľ prach a špinu. Veď krása Vianoc vynikne iba v skvelo upratanom a vyleštenom byte či dome. Generálne upratovanie je však pre mnohých z nás nočnou morou. S novými modernými upratovacími prostriedkami to ale nemusí byť tak hrozné

Tu je zopár tipov, ktoré vám s upratovaním pomôžu:

Poriadne a od podlahy.

Drevenú podlahu šetrne vyčistí ALEX Protection Extra. Navyše oživuje farbu a zabraňuje vysychaniu drevenej podlahy, čím predchádza rozsušovaniu a vzniku škár. Obsahuje lanolín a funkčné silikóny, ktoré chránia drevo proti vlhkosti a vytvárajú tak vode odolný efekt. Obnovuje vlastnosti, ktoré drevo postupne opotrebovaním stráca.

Vyčistiť podlahu a zbaviť ju mikróbov v jednom kroku dokáže SANYTOL Univerzálny čistič na podlahy. Podlahy alebo väčšie plochy v domácnosti v jednom kroku vyčistí, zbaví mastnoty a navyše odstráni 99% baktérií, plesní a vírusov (vrátane chrípkového vírusu). Neobsahuje chlór a preto je šetrný k povrchom aj textíliám.

ALEX 2 v 1 z vás urobí kráľovnú upratovania. Pochváľte sa žiarivým leskom vašej podlahy. Séria prípravkov na podlahy Alex 2 v 1 čistí a leští v jednom kroku, nezanecháva šmuhy a navyše veľmi rýchlo schne. Môžete si vybrať hneď z niekoľkých druhov podľa typu podlahy.

Spreje – účinná pomoc na malé aj veľké plochy.

Niektoré šikovné výrobky umožňujú upratovať a dezinfikovať v jednom kroku. Príkladom sú výrobky značky SANYTOL. SANYTOL Univerzálny čistiaci sprej stačí nastriekať, utrieť a miesto je nielen zbavené prachu, ale aj vydezinfikované. Na stolíky, police, skrine, dvere, kľučky, domáce spotrebiče, odpadkové koše, hračky, ale dokonca aj na matrace, koberce či sedačky je SANYTOL Univerzálny čistič sprej vynikajúcim pomocníkom. Spoľahlivo vyčistí jednotlivé plochy a zbaví ich baktérií, vírusov a plesní. SANYTOL Sprej kuchyne spoľahlivo vyčistí a vydezinfikuje celú kuchyňu, zbaví vás mastnej špiny na sporáku, vyčistí a vydezinfikuje chladničku, pracovnú dosku, jedálenský stôl, poličky, zásuvky, drez a jeho okolie alebo dokonca mikrovlnnú rúru.

Utierky – ľahké, rýchle riešenie.

Na menšie plochy môžeme zvoliť jednorazové SANYTOL Univerzálne čistiace utierky. Miesta vyčistia a vydezinfikujú. Jedným utretím to máte hotové. Neobsahujú chlór, a preto sú šetrné k povrchom. Teraz aj vo variante antialergénnom.

Aerosóly – stále viac obľúbené.

Aerosóly Alex sú moderným, rýchlym spôsobom ako účinne zatočiť s prachom. Alex Renovátor nábytku antistatický s prírodným výťažkom z dreva sa stará o nábytok a vďaka antistatickým zložkám v receptúre zabraňuje opätovnému usadzovaniu prachu a predlžuje dobu, počas ktorej nábytok zostane čistý. Špičková novinka Alex Renovátor nábytku extra starostlivosť je unikátny aerosól, ktorý má tri funkcie – čistí, chráni a stará sa o nábytok. Obnovuje jeho farbu a nábytok potom  vyzerá ako nový.

Pre tých, ktorí radi používajú na upratovanie aerosóly s dezinfekciou je vhodný SANYTOL dezinfekčný univerzálny čistič 2v1. Čistí do hĺbky a zároveň dezinfikuje rôzne plochy a predmety v domácnosti. Môže sa použiť ako čistič a dezinfekcia v jednom alebo iba ako dezinfekcia už čistých plôch. Pôsobí proti baktériám, plesniam a vírusom a tým pomáha predchádzať rôznym infekčným ochoreniam.

Pre lesk a renováciu nábytku:

Nábytok naším celoročným používaním trpí. Niet teda divu, že by si občas zaslúžil menšiu renováciu. Krém ALEX Renovátor nábytku extra starostlivosť je špecialistom v starostlivosti o nábytok. Vďaka unikátnym látkam a výťažkom z dreva povrch nábytku renovuje, dokonca dokáže prekryť aj drobnejšie škrabance. Príjemne sa rozotiera a nezanecháva mastný povlak. Oživuje prirodzenú farbu a zvyšuje lesk.

Šikovných pomocníkov, ktorí Vám pomôžu s upratovaním, je nepreberné množstvo, stačí si len vybrať. Uvidíte, že predvianočné upratovanie nemusí byť taká veľká nočná mora a že bude stačiť pár hodín a všetko bude perfektne čisté, lesklé a sviatočne žiarivé.

www.sanytol.cz