Nové hodinky Samsung Gear S2 v dizajnových variantoch od Alessandra Mendiniho.

Variabilný dizajn od talianskeho dizajnéra Alessandra Mendiniho, ovládanie pomocou kruhovej lunety a rad inteligentných funkcií. S novými hodinkami Samsung Gear S2 môžete nechať svoj smartfón pokojne vo vrecku.

Spoločnosť Samsung začala prvý novembrový týždeň na Slovensku predávať najnovší model inteligentných hodiniek Gear S2. Kruhová luneta hodiniek Samsung Gear S2 je vyrobená z nerezovej ocele. K dvom základným variantom (športové Gear S2 a elegantné Gear S2 classic) si je možné stiahnuť rôznorodé digitálne ciferníky, ktorých podobu navrhol Alessandro Mendini.

Vtip, vkus a zmysel pre farby ateliéru Mendini sa premietli aj do ponuky výmenných remienkov pre športovú verziu Gear S2. Tie bude možné kúpiť od 39,90 € s DPH. Dostupnosť jednotlivých ciferníkov a remienkov sa môže počas začiatku predaja líšiť.

S Health a audio funkcie.

Nové hodinky od spoločnosti Samsung pomáhajú tiež s udržaním dobrej fyzickej kondície. Vďaka 24-hodinovému záznamu denných činností a motivačným upomienkam majú majitelia hodiniek neustály prehľad o svojich aktivitách. Súčasťou je napríklad aj prehľad o príjme vody a kofeínu. Vďaka dostatočne veľkému úložisku Samsung Gear S2 je možné do hodiniek nahrať až 300 skladieb. Po synchronizácii s telefónom tak majú užívatelia svoj obľúbený playlist vždy po ruke. A to aj v prípade, že si vyrazia zabehať a telefón nechajú doma. Prepínanie skladieb počas prehrávania, rovnako ako približovanie mapy prebieha jednoducho otočením lunety na ciferníku.

Športová verzia Samsung Gear S2 je dostupná v tmavo šedom prevedení alebo so strieborným ciferníkom a bielym remienkom za 329 € s DPH, elegantná verzia Samsung Gear S2 classic s čiernym ciferníkom a koženým remienkom za 369 € s DPH.

Ďalšie informácií o Samsung Gear S2 nájdete na http://www.samsung.com/sk/galaxy/gear-s2/features/