Tisíc zážitkov pod jednou strechou.

Na skutočnú regeneráciu s malými deťmi nestačí len príjemné prostredie a teplá voda bazénov. Dôležité je, aby sa malé dieťa i neposedný dospievajúci výrastok cítili dobre.

Family wellness – na plný prúd.

Neprezradíme zďaleka všetko o tejto najväčšej krytej vodnej ríši, keď povieme, že Aquaworld resort Budapest je súčasne pláž, kúpele, spa i wellness. Komplex sa rozprestiera na 86 000 m2 a poskytuje množstvo zábavy a zážitkov pre celú rodinu, a to na niekoľkých poschodiach! Ubytovanie zabezpečuje štvorhviezdičkový hotel s exkluzívnymi izbami a rodinnými apartmánmi i viacgeneračnými dvoja trojizbovými apartmánmi. Súčasťou hotela je aj detský kútik Bongo Kids Club.

Zatiaľ čo rodičia budú relaxovať a nasávať príjemnú atmosféru wellnessu, ich deti od 1 do 12 rokov sa môžu zabávať pod ohľadom kvalifikovaných animátorov.V špičkovom wellness a fitnescentre alebo v zábavnom parku na vás čakajú všestranné služby. Samozrejmosťou sú aj bezplatné Wi-Fi služby. Skrátka, Aquaworld Resort Budapest Hotel a vodná ríša je dokonalým miestom oddychu pre celú rodinu.

Dobrodružstvo i odpočinok.

Súčasťou hotela je aj útulný areál Oriental Spa. V trojpodlažnom priestore pod obrovskou kupolou ponúka liečivú termálnu vodu a dokonalý relax pre dospelých, kde sa môžu uvoľniť. Okrem iného je tu parný kúpeľ, saunový svet, kozmetické procedúry, masáže, solárium či kaderníctvo. Kým sa ratolesti zabávajú vo vodnej ríši, rodičia si zatiaľ môžu spoločne vyskúšať liečivú kabínu, kde im po voňavom kúpeli k okonalému relaxu dopomôže rozmaznávajúca masáž. Mladších návštevníkov obvykle viac láka dobrodružstvo.

Pod kupolou ruiny chrámu Ankor nájdu obrovskú vodnú plochu s veľkým množstvom bazénov, s jedenástimi toboganmi.

Medzi adrenalínové zážitky patrí zjazd kľukatého toboganu a zasmejete sa pri zjazde toboganu v tvare cibule. Tí odvážnejší radi využijú skokanský mostík, surfovanie alebo potápanie. Vo vodnej ríši Aquaworld Resort Budapest je večné leto. Vyhľadávaný „Family wellness“hotel si obľúbite nielen ako miesto odpočinku, relaxácie a zábavy, ale aj pre jeho výhodnú cenu.