Ponorte sa do lepšej nálady vďaka penám do kúpeľa Radox.

Potrebujete sa zrelaxovať a „nakopnúť“ po náročnom dni, alebo si chcete vychutnať voňavý kúpeľ, ktorý bude rozmaznávať vaše zmysly? Stačí len napustiť vaňu príjemne teplou vodou a vybrať si niektorý zo 6 variantov pien do kúpeľa Radox. Váš kúpeľový rituál môže začať .

Kúpeľ, či už osviežujúci v letných dňoch, alebo horúci v jesenných a zimných mesiacoch, prinášal vždy vyhľadávané uvoľnenie, či dobitie energie. S penami do kúpeľa Radox sa pritom môžete aj naladiť podľa svojich predstáv. Vďaka jedinečným kombináciám ich ingrediencií vás môže kúpeľ preniesť do exotických diaľok či navodiť pocit dokonalej relaxácie. „Vôňe priamo ovplyvňujú naše psychické rozpoloženie. Ich správnou kombináciou možno docieliť upokojenie a relaxáciu, ale aj povzbudenie a zlepšenie nálady po fyzickej, alebo psychickej námahe,“ hovorí masérka Magdaléna Kalivodová. Odmeňte sa po dlhom náročnom dni zaslúženým kúpeľom s niektorou z pien Radox, ktoré pozdvihnú váš kúpeľ na rituál.

Radox tipy pre dokonalý kúpeľ:

Nalaďte sa. Vyberte si vôňu peny podľa toho, ako sa chcete cítiť. Potrebujete sa upokojiť? Spoľahnite sa na kombináciu vône rozmarínu s eukalyptom, alebo levandule s leknom. Cítite sa unavení? Čierne korenie so ženšenom vo vás prebudí silu. Chcete sa nechať rozmaznávať? Luxusnou starostlivosťou vás zahrnie nechtík s ružou, zmysly rozpáli exotický zázvor s bambuckým maslom a do magického Orientu vás prenesie lotos s kvetmi pomarančovníka.

Nájdite príjemnú teplotu. Ideálna teplota vody na kúpeľ je medzi 36,5 a 37,5 °C. Teplý kúpeľ utišuje bolesť a uvoľňuje stiahnuté svaly. Ak je voda príliš horúca, nedostaví sa požadovaný pocit odpočinku, ale naopak, podráždenie a nervozita. Chladnejší kúpeľ osviežuje, bystrí pozornosť a spevňuje svalstvo. Kúpanie vo veľmi chladnej vode ale môže spôsobiť kŕče. Pre upokojenie organizmu je ideálny vlažný kúpeľ, ktorý pôsobí psychicky sedatívne, odoberá starosti a navodzuje spánok. Relaxujte všetkými zmyslami. Eliminujte hluk a sústreďte sa len na svoje telo. Dokonalú atmosféru podporte relaxačnou hudbou, sviečkami, či soľnými lampami.