LG Styler je nový spôsob starostlivosti o oblečenie.

Spoločnosť LG Electronics predstaví vylepšený LG Styler, jedinečné zariadenie pre domácu starostlivosť o odevy. Styler je navrhnutý tak, aby bez akýchkoľvek chemikálií osviežil už nosenú bielizeň. Parné čistenie a rovnanie je ideálne aj pre odevy, ktoré sa v domácich podmienkach zle udržujú, ako napríklad obleky, saká či klobúky.

„Chceme svojim zaneprázdneným zákazníkom dopriať maximálne pohodlie. Styler je úplne unikátne zariadenie, ktoré perfektne spĺňa naše heslo inovácie pre lepší život,“ hovorí Andrea de Sousa, marketingová manažérka LG.

Na rozdiel od pračiek si Styler vystačí len s parou. Technológia TrueStream™ dokáže bielizeň vyčistiť aj osviežiť. Horúca para je jednoduchým jedným stlačením tlačidla intenzívne striekaná priamo na oblečenie, vďaka čomu zničí až 99 percent baktérií. „Testy ukázali, že počas 83-minutového cyklu je Styler schopný zbaviť bielizeň zhruba 92 percent karcinogénnej látky perchlorethylen, ktorá je hlavnou chemikáliou používanou pri chemickom čistení,“ vysvetľuje Andrea de Sousa.

S vylepšením prichádza aj nová funkcia Pants Press pre narovnanie nohavíc bez potreby žehlenia, Smart Diagnosis™ a NFC Tag-On. S chytrou diagnostikou sa už užívatelia nemusia obracať s každým drobným problémom na technika – pomocou inteligentného telefónu zariadenie samo rozpozná, aký problém možno vyriešiť doma a na čo je potrebné zavolať servis. S NFC Tag-On si môžu majitelia LG Styler nainštalovať aplikáciu zadarmo, s ktorou si môžu nastaviť vlastné programy pre čistenie bielizne.

Kľúčové špecifikácie:

  • Kapacita 3 kusov bielizne a jedného páru nohavíc
  • Pants Press
  • Invertný Heat Pump System
  • Čistiaci cyklus s certifikáciou BAF a testom Intertek
  • Jemné čistenie
  • Smart Dignosis™
  • NFC