Voda – základ aktívneho života.

Nielen to, čo jeme, ale i to, čo pijeme, vplýva na našu rovnováhu. Prijímanie tekutín je pre náš organizmus veľmi dôležité. Bez vody jednoducho nič nefunguje tak, ako by malo. „Dôsledkom dehydratácie organizmu môžu byť závraty, v krajnom prípade až celkový kolaps organizmu,“ upozorňuje nutričná poradkyňa Ľubica Trnková. Nedostatok vody môže viesť k zníženej pozornosti, ťažšiemu sústredeniu, môžeme sa cítiť unavení, slabí, bez nálady. Horšie zvládame bežné činnosti.

Náš denný pitný režim by sa mal preto skladať nielen z rannej kávičky na povzbudenie, ovocnej šťavy plnej vitamínov a zeleného čaju, ktorý je ideálnym antioxidantom, ale základom by mala byť predovšetkým voda.

Ak siahate po pramenitej vode, Zlatá studňa je tou správnou voľbou. Práve ona vám poskytne istotu, že voda, ktorú pijete, je výbornej kvality. Okrem vody nesmieme zabúdať na pravidelné dopĺňanie minerálov. Vedeli ste, že každá minerálna voda je niečím špecifická? Slovensko je bohaté na prírodné vodné zdroje, pričom sa pýši úctyhodnými 1600 prameňmi. Každá minerálna voda sa vyznačuje originálnym zložením, čo nám dáva možnosť zvoliť si tú „svoju“ správnu minerálku.

Ak ste denne vystavovaní stresujúcim situáciám, mali by ste si pravidelne dopriať Gemerku s optimálnym pomerom vápnika a horčíka 3:1. Práve antistresový horčík vám prinavráti pocit pohody. Po športe alebo zvýšenej fyzickej aktivite je dôležité doplniť do tela stratené minerály. Budiš je na to priam stvorený! Nielen božsky chutí, ale dodá telu životne dôležité minerály a napomáha tak regeneráciu organizmu po záťaži. Aby sme sa cítili dobre, je dôležité sa zamerať aj na náš tráviaci trakt. Ideálnou prevenciou proti žalúdočným problémom a páleniu záhy je rokmi preverená Fatra. Tento poklad prírody si vás získa nielen zdravotnými benefitmi, ale i jedinečnou a špecifickou chuťou, ktorú si zamilujete.

Už dnes si vytvorte ideálny pitný režim, na mieru šitý pre vás! Minerálne vody si starostlivo vyberajte, váš organizmus sa vám za to poďakuje.