Zákazníci O2 surfujú v 4G v Česku za ceny ako doma.

O2 od dnes sprístupnilo pre svojich zákazníkov najrýchlejšiu mobilnú sieť 4G v Českej republike. 4G v Česku môžu využívať všetci zákazníci O2, ktorí disponujú zariadením a SIM kartou, ktoré podporujú 4G.

„Medzi najobľúbenejšie benefity O2 určite patria volania, SMS správy a prístup k internetu v Českej republike za rovnaké ceny ako na Slovensku. Tento benefit, ktorý sme pred viac ako rokom predstavili dnes ešte vylepšujeme. Od dnes môžu naši zákazníci surfovať v 4G aj v Českej republike,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

4G v Česku ako doma.

V Česku sa zákazníci môžu tešiť z vysokorýchlostného internetu s viac ako 95 % pokrytím obyvateľstva. Ak má slovenský zákazník SIM kartu a zariadenie schopné pracovať v 4G režime na Slovensku, je rovnako pripravený využívať najrýchlejšiu dátovú sieť aj v Českej republike. Navyše, všetci zákazníci slovenského O2 volajú, SMS-kujú a dátujú v Českej republike za domáce ceny, tak, akoby ani hranice neprekročili. To znamená, že ak má zákazník aktivovaný balíček dát, spotrebované dáta sa mu započítavajú do balíčka, čiže neplatí nič navyše.