Urobte si výlet do THERMAL CORVINUS Veľký Meder.

Ak plánujete výlet niekam k vode a chcete ho spojiť so zábavou, adrenalínom a zároveň mať dobre postarané o detičky, vyskúšajte navštíviť Veľký Meder. Termálne kúpalisko má v tomto roku otvorených všetkých deväť bazénov.

Celkový rozsah vodnej plochy je 3400 m2 pričom teplota vody dosahuje 25 až 37°C. Geotermálna voda v stredisku má blahodárne účinky na pohybové ústrojenstvo. Na svoje si tu prídu aj milovníci adrenalínu. Stredisko má sedem nových adrenalínových atrakcií. Ich súčasťou sú šmýkačky a tobogany exotických tvarov a pestrých farieb. Návštevníkom posytujú prejazd toboganovým potrubím s vyústením na obrovskú rampu alebo do pestrofarebného lieviku. Spolu s kĺzačkami a šmýkačkami má stredisko k dispozícii jedenásť adrenalínových atrakcií. Areál sa vyznačuje útulným prostredím, čomu napomáha bohatá zeleň a priľahlý lesopark. Nechýbajú stravovacie zariadenia fast foodového aj reštauračného typu. Pre rodičov s deťmi počas leta je k dispozícii ostrov drobčekov, kde sa tím zabávačov postará o ratolesti, zatiaľ čo rodičia môžu pokojne relaxovať. Stredisko celoročne organizuje animačné programy. Deti sa určite zabavia na diskotéke pre najmenších, dospelí na vodnom aerobiku alebo v korunách zelených stromov na lanovej dráhe Tarzania. Stredisko je otvorené denne od 9.00 do 21.00 hod. Počas letnej sezóny zaplatí dospelý návštevník za celodenný pobyt 9,5 Eur. Rodinný balík určený pre dve dospelé osoby a jedno dieťa vyjde rodinný rozpočet na 22 Eur. Pre ubytovaných hostí sú poskytnuté extra zľavy. Letná sezóna bude trvať do konca septembra. Veľký Meder sa môže popýšiť navyšším počtom slnečných dní na Slovensku. Privítať vás tu preto môže príjemné letné počasie. Online informáciu o ňom vám prinesie aj webkamera, ktorú nájdete aj na webovej stránke strediska.

www.corvinus.sk

Súťažná otázka:

Koľko adrenalínových atrakcií, dokopy s kĺzačkami a šmýkačkami sa nachádza v THERMAL CORVINUS Veľký Meder ?

Bude vylosovaní jeden výherca, ktorý dostane 4 vstupenky – dvaja dospelý a dve deti.

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 14. augusta 2015. Ako predmet správy použite “súťaž – relax v komplexe Corvinus”. Mená výhercov zverejníme na tejto stránke 16. augusta.2015.

Výherca:

  1. Adriana Tomanová, Nitra

K oneskorenému vyhláseniu výhercov došlo v dôsledku čerpania dovolenky.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Zoznam výhercov bude zverejnený na tejto stránke. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.