Špecialista na stavebniny.

BAUHAUS špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu, myslí na všetkých domácich kutilov a majstrov, a ponúka okrem širokého spektra výrobkov aj výnimočné služby s garanciou najnižšej ceny 12%. Expertov na staviteľstvo poteší skvelými tipmi na uľahčenie všetkých remeselníckych prác. Rozsiahla ponuka a kvalita výrobkov stavajú veľkopredajňu BAUHAUS do pozície experta na staviteľstvo, stavebníctvo, bývanie a záhradu.

Stavebné úpravy počas leta

Letné mesiace sa vyznačujú rozsiahlymi stavebnými úpravami a rekonštrukciou v interiéroch, a exteriéroch domov a bytov. Kvalitná a dobre naplánovaná rekonštrukcia domu je riešením problému renovácie bývania, zväčšením obývacej plochy a v neposlednom rade tiež prispôsobenie predstavám a modernému štýlu bývania. Rekonštrukčný zásah si neraz vyžaduje ruku odborníka, ale aj kvalitné stavebné materiály a stavebniny. Veľkopredajňa BAUHAUS ponúka rozmanité spektrum produktov, pre všetkých staviteľov, od jednoduchých komponentov po špecializované odborné pomôcky a náradie, ktoré je pre staviteľskú prácu nevyhnutné. Pre všetkých kutilov a majstrov čaká viac ako 120.000 druhov výrobkov za trvalo najlepšie ceny. Veľkoncern BAUHAUS si navyše pre všetkých veľkoodberateľov pripravil aj možnosť výhodných cien pri veľkoodbere.

Stavební majstri a domáci kutilovia sa práve počas priaznivého letného počasia venujú pomocným stavebným prácam a úpravám. Akrylový tmel, vápenný štuk, či šikovný vysokotlakový čistič sú tými správnymi pomocníkmi pri stavbe plota, stien, či izolovaní stropu pivnice, alebo tepelnej izolácie fasády. Profesionálne a hobby náradie a materiály sú pre všetkých zákazníkov vo veľkopredajni BAUHAUS pripravené v prehľadnom usporiadaní pre okamžitý odber. Pri veľmi ťažkých a objemných tovaroch je možné využiť BAUHAUS DRIVE-IN Arénu pre komfortný nákup.

Stavebné drevo

Využitie stavebného dreva je širokospektrálne a môže slúžiť na viacero možností. Obľúbeným využitím sú napríklad stavebné ploty, ktoré slúžia na ohraničenie a zaistenie pozemku a záhrade dodávajú potrebné ohraničenie. Či už pri klasickom poľovníckom plote, rustikálnom, alebo tyčkovom plote, vždy je potrebné dbať na to, aby prvky boli z dreva odolného voči poveternostným podmienkam. Aj stĺpiky plota by mali byť chránené pred kontaktom s vlhkosťou, ktorá môže viesť k urýchlenému tleniu. Všetky potrebné artikle pre ochranu a využitie stavebného dreva nájdete v špecializovanej predajni BAUHAUS v Bratislave.

Navyše, BAUHAUS na predajnej ploche s viac ako 23.000 m2, ponúka aj doplnkovú službu rezania dreva s milimetrovou presnosťou. K najvyššej spokojnosti zákazníkov je rovnako možné využiť vyrezanie otvoru pre drez kuchynskej linky.

Pre kutilov

Všetkých kutilov poteší aj jedinečná doplnková služba „Požičovňa náradia“, s ktorou pripevníte, postavíte a zrekonštruujete všetko. Chýba vám náradie a nechcete mínať peniaze na jeho kúpu a jednorázové využitie? Navštívte BAUHAUS špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu a realizujte sa s montážnym servisom BAUHAUS. Výnimkou nie sú ani sanitárne, inštalatérske a opravné práce.

Inšpiráciu, rady a podrobný návod krok za krokom nájdete aj na webovej stránke http://www.bauhaus-sk.sk/tipy-od-profesionala/stavebniny/index.html

Drobné opravy a montáž

Odštartujte aj vy svoje interiérové a exteriérové rekonštrukčné práce so sloganom „Keď sa to má podariť“ a užívajte si dokonalý výsledok svojich staviteľských prác vďaka veľkopredajni BAUHAUS.

Jedinečné ceny betónového poteru, či vápenného štuku čakajú na všetkých zákazníkov nielen pri veľkoodbere!