Samsung spustil pre zákazníkov bonusovú akciu od 7. júla do 30. septembra pri kúpe vybraných modelov práčok a chladničiek

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak spustila bonusovú akciu pre svojich zákazníkov, ktorí sa rozhodnú pre kúpu spotrebiča z vybraných modelov práčok či chladničiek. Prvých 2 300 zákazníkov, ktorí sa po zakúpení spotrebiča u vybraných partnerov zaregistrujú na www.samsung-bonus.eu a nahrajú svoju účtenku, získa peniaze späť až do výšky 200 €.

Využitie najmodernejšej technológie zaisťujú vysoký výkon, nízku spotrebu a mimoriadnu desaťročnú záruku na invertorový motor. Prostredníctvom bonusovej akcie zákazníkom zdôrazňujú benefity, ktoré prinášajú a podporujú ich rozhodnutie pre kvalitný a spoľahlivý spotrebič, ktorý im bude bezchybne slúžiť dlhé roky.“

Práčky Samsung – dokonale čistá bielizeň v krátkom čase

len za 59 minút, a to pri náplni až 5 kg. Program Super Speed ​​používa duálne vstrekovanie pre rýchlejšie vháňanie vody do bubna práčky a zvyšuje rýchlosť odstreďovania. Navyše je k dispozícii program Quick Wash, ktorý rýchlo a efektívne za 15 minút vyperie ľahko znečistené oblečenie.

Disponujú technológiou Eco Bubble™, vďaka ktorej bielizeň vyperú kvalitne a zároveň šetrne. Táto technológia vytvára z pracieho prostriedku, vzduchu a vody aktívnu penu, ktorá preniká do bielizne rýchlejšie než koncentrovaný prací prostriedok.

Bielizeň tak možné prať pri nižších teplotách, čím je znížená spotreba elektrickej energie a zároveň bielizeň zostane dlhšie ako nová. Všetky modely sú vybavené novou funkciou BubbleSoak, ktorá je určená pre pranie veľmi špinavej bielizne šetrným spôsobom.

Bielizeň je najprv namočená do aktívnej peny, ktorá až 30 minút pôsobí na špinu, a až potom nasleduje klasický prací cyklus. Aj pri použití nižších teplôt nemajú odolné škvrny šancu.

Bezproblémový chod práčok zabezpečuje digitálny invertorový motor, ktorého podstata spočíva v plynulosti chodu, nízkej energetickej účinnosti, minimálnom hluku a mimoriadne dlhotrvajúcom výkone. Je certifikovaný pre prácu na 20 rokov a Samsung ho podporil 10-ročnou zárukou.

V rámci bonusovej akcie zašle Samsung zákazníkovi po splnení všetkých podmienok kampane čiastku vo výške od 58 € do 83 € podľa druhu zakúpeného modelu.

Chladničky Samsung – profesionálny výkon v elegantnom dizajne

Súčasná kolekcia chladničiek ponúka najmodernejšie technológie v kombinácii s unikátnym dizajnom. Inšpiráciu pre ich vývoj čerpali dizajnéri od šéfkuchárov aj bežných používateľov a výsledkom je napríklad technológia SpaceMax Technology™, ktorá zvyšuje vnútornú kapacitu bez zväčšenia vonkajších rozmerov. Chladničky Samsung Chef Collection tak ponúknu až o 30 % viac úložného priestoru.

Nízku spotrebu a rovnomerné chladenie bez námrazy zaisťuje funkcia True No Frost. Udržuje rovnomernú teplotu vo vnútri a tým vznikajú menšie nároky na energiu, čím sa predlžuje životnosť chladiaceho systému. Potraviny tak udrží dlhšie čerstvé a výživné.

Veľký dôraz je kladený tiež na vnútorné usporiadanie. Prehľadnosť je zabezpečená prostredníctvom praktických priehradiek a špeciálnych boxov, ktoré uspokoja aj náročné potreby veľkej rodiny. Priehradky vo dverách, v ktorých je možné skladovať napríklad dochucovadlá a omáčky, je možné úplne vybrať a postaviť rovno na jedálenský stôl. Pre dobrú orientáciu je dôležité tiež správne osvetlenie. To v chladničkách Samsung zaisťujú LED diódy, vďaka ktorým je celý priestor dokonale osvetlený a navyše majú nízku spotrebu energie.

V rámci bonusovej akcie zašle Samsung novému majiteľovi chladničky po splnení všetkých podmienok kampane čiastku vo výške od 36 € do 200 € podľa druhu zakúpeného modelu.

Podrobné pravidlá akcie nájdete na www.samsung-bonus.eu.