Samsung predstavuje nové bluetooth slúchadlá LEVEL U.

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. predstavuje najnovší prírastok v sérii audio príslušenstva s označením LEVEL. Bluetooth slúchadlá LEVEL U sú vybavené najnovšou technológiou Samsung, ktorá zaisťuje ten najlepší zvuk vo svojej triede s krištáľovo čistou reprodukciou hlasu. Vynikajú dlhou výdržou batérie a skvele sa hodia aj pri využívaní Text-to-Speech (TTS) aplikácií. Vďaka štýlovému ergonomickému dizajnu sa navyše pohodlne nosia. Slúchadlá LEVEL U budú na slovenskom trhu dostupné začiatkom augusta za 73,90 € s DPH, a to v tmavomodrej, zlatej a bielej farbe.

LEVEL U kombinujú módu, pohodlie a výkon so špičkovými možnosťami Bluetooth. Preto sa skutočne ľahko používajú, čo si zákazníci užijú.

Špičkový výkon vo svojej triede

Vďaka najnovšej mobilnej a audio technológii sú slúchadlá vybavené dvoma mikrofónmi. Jeden sníma hluk z okolitého prostredia, zatiaľ čo druhý zachytáva hlas užívateľa. Slúchadlá tak dokážu odfiltrovať vonkajší hluk a osobe, s ktorou užívateľ hovorí, sprostredkovať krištáľovo čistý zvuk. Poskytujú vylepšený zvukový zážitok z hudby prostredníctvom technológie obmedzujúcej šum a ozvenu. Dvanásťmilimetrové dynamické reproduktory vytvárajú hlboké basy a vyvážený zvuk, zatiaľ čo Bluetooth 4.1 a apt-X Codec sú zárukou vysokej kvality bez zbytočných káblov.

Sofistikovaný ergonomický dizajn

Slúchadlá sa hodia ku všetkým štýlom, pretože sú k dispozícii v niekoľkých výrazných farbách. Vďaka hmotnosti len 33 gramov, mäkkým a pružným uretánovým kĺbom a ergonomicky prispôsobiteľnému záhlavnému mostu sa pohodlne a bezpečne nosia. Majú na sebe niekoľko tlačidiel, ktoré užívateľom uľahčujú nastavenie hlasitosti, prerušenie prehrávania alebo preskakovanie skladieb, keď sú v pohybe. Ergonomicky navrhnuté hybridné koncovky kombinujú výhody potlačenia okolitého hluku pri vnútorných, tzv. Intraurálnych, slúchadlách s komfortom slúchadiel cez hlavu, a to aj pri dlhodobom počúvaní. Vďaka magnetom je tiež možné obe slúchadlá spojiť dohromady, takže spoločne so záhlavným mostom pôsobia zaujímavo a elegantne, aj keď nie sú práve používané.

Viac ako len slúchadlá

Prostredníctvom aplikácie Samsung LEVEL môžu používateľa informovať o základných udalostiach vrátane zmeškaných hovorov, alarmov, naplánovaných akcií alebo stavu batérie. Užívateľa upozorňujú funkcie Text-to-Speech (TTS), vibrácie a interaktívne ikony. Vydržia vďaka univerzálnemu 5-pinovému nabíjaciemu portu a batérii až 10 hodín pri prehrávaní zvuku, 11 hodín hovoru a 500 hodín v pohotovostnom režime.