BAUHAUS ODPORÚČA AKO UŠETRIŤ NÁKLADY NA VODU POČAS LETA!

Horúce letné dni a dlhotrvajúce vysoké teploty nám dávajú zabrať. Práve v letnom období využívame kúpeľňu, vybavenú vaňou či sprchovacím kútom, oveľa častejšie. Ako sa však pravidelne osviežiť a neplytvať tečúcou vodou? Veľkopredajňa BAUHAUS prináša rady a riešenia.

Ušetrite ešte dnes!

Horúce letné mesiace zvyšujú frekvenciu nášho sprchovania a návšteva kúpeľne sa tak stáva častejšou ako napríklad počas chladných zimných dní. S potrebou osvieženia však stúpa aj spotreba vody. Ako možno čo najlepšie predísť nechcenému plytvaniu a zvýšeným finančným výdavkom?

Šetrenie vody je pri kúpe modernej sanitárnej techniky, umývadiel a spŕch jednou zo základných požiadaviek. Kvalitné príslušenstvo, ako sú obklady a dlaždice, kúpeľňový nábytok, sanitárna technika, vane, umývadlá a sprchové kúty až po nenahraditeľné komponenty a armatúry, sú základom pre efektívnu funkčnosť kúpeľní. Stabilné a spoľahlivé príslušenstvo zaisťuje stabilný prietok vody a chráni pred nechceným únikom, kvapkaním, či iným plytvaním vody (napríklad striekanie vody pri spustení, či kolísaní tlaku vody).

Pri štandardnej kúpeľňovej sanite, ktorá je súčasťou väčšiny domácností, je prietok vody malý, no prúd býva silný. Túto spotrebu je však možné znížiť zhruba o 50 %, pretože nezávisle od tlaku v potrubí vyteká z armatúry vždy rovnaké množstvo vody. Tam, kde predtým pretekalo odpadom až 20 litrov za minútu, šetriace umývadlové armatúry znižujú prietok vody na maximálne 6 litrov za minútu.

Široký výber najrozličnejších a kvalitných produktov nájdete priamo v priestoroch špecializovaného centra BAUHAUS v oddelení „SVET KÚPEĽNÍ“ s ponukou servisných služieb a individuálneho prístupu. Ak si nebudete vedieť vybrať a rozhodnúť sa pre výrobok šitý na mieru vašej domácnosti, skúsení odborníci vám radi poradia.

Navyše, množstvo práce a drobných opráv v kúpeľni je možné zvládnuť samostatne, ako napríklad namontovať novú batériu na umývadlo, odstrániť vápenné usadeniny v perálore, alebo vyčistiť upchaný odpad. Pustíte sa s BAUHAUS do toho?

www.bauhaus-sk.sk