- Nové radary eliminujú falošné poplachy
- Nový kráľ produktivity - Logitech MX Master 4
- Bod G očami odborníkov: 6 faktov, ktoré ste o ňom nevedeli
- Kvalitná parochňa môže stáť stovky eur, pacientkam s rakovinou vracia stratené sebavedomie
- Obľúbený seriál Bluey ožíva v stavebniciach LEGO®, ktoré premenia hru na rodinné dobrodružstvo
Záhorácke bio jahody.
Igor Čehy si ako nový šéfkuchár Kempinski Hotela River Park pripravil pre hostí špeciálne sezónne jahodové osvieženie. Počas celého júna si môžu hostia na terase s výhľadom na Dunaj a nábrežie vychutnať bio jahody zo Záhoria, ktoré sú šťavnaté, sladké a osviežujúce.
V jahodovej ponuke sú pripravené čerstvo natrhané jahody s limetkovým créme fraiche, tradičný jahodový tart s vanilkovou omáčkou alebo pučené jahody s korením a vanilkovou zmrzlinou. K týmto lahodným dezertom si môžu milovníci vína dopriať aj pohár šumivého vína rosé alebo šálku bio kávy, ktoré sa podávajú v Arte Wine & Tapas.
Igor Čehy vystriedal na poste šéfkuchára Kempinski Hotela River Park Bjoerna Juhnkeho, predtým pôsobil ako šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Mlyn 108 v Modre.


