Záhorácke bio jahody.

Igor Čehy si ako nový šéfkuchár Kempinski Hotela River Park pripravil pre hostí špeciálne sezónne jahodové osvieženie. Počas celého júna si môžu hostia na terase s výhľadom na Dunaj a nábrežie vychutnať bio jahody zo Záhoria, ktoré sú šťavnaté, sladké a osviežujúce.

V jahodovej ponuke sú pripravené čerstvo natrhané jahody s limetkovým créme fraiche, tradičný jahodový tart s vanilkovou omáčkou alebo pučené jahody s korením a vanilkovou zmrzlinou. K týmto lahodným dezertom si môžu milovníci vína dopriať aj pohár šumivého vína rosé alebo šálku bio kávy, ktoré sa podávajú v Arte Wine & Tapas.

Igor Čehy vystriedal na poste šéfkuchára Kempinski Hotela River Park Bjoerna Juhnkeho, predtým pôsobil ako šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Mlyn 108 v Modre.