- Nová séria spotrebičov Electrolux, ktorá sa postará o vašu bielizeň – starajte sa o to, na čom vám záleží
- Čo vám v jeseni ušetrí čas a peniaze?
- Detská móda do dažďa: Tieto jesenné kúsky by v šatníku vašich malých dobrodruhov nemali chýbať!
- Tesco pokračuje v boji proti menštruačnej chudobe: Slovenky ušetrili už 30-tisíc eur
- Tešíte sa do školy?
Záhorácke bio jahody.
Igor Čehy si ako nový šéfkuchár Kempinski Hotela River Park pripravil pre hostí špeciálne sezónne jahodové osvieženie. Počas celého júna si môžu hostia na terase s výhľadom na Dunaj a nábrežie vychutnať bio jahody zo Záhoria, ktoré sú šťavnaté, sladké a osviežujúce.
V jahodovej ponuke sú pripravené čerstvo natrhané jahody s limetkovým créme fraiche, tradičný jahodový tart s vanilkovou omáčkou alebo pučené jahody s korením a vanilkovou zmrzlinou. K týmto lahodným dezertom si môžu milovníci vína dopriať aj pohár šumivého vína rosé alebo šálku bio kávy, ktoré sa podávajú v Arte Wine & Tapas.
Igor Čehy vystriedal na poste šéfkuchára Kempinski Hotela River Park Bjoerna Juhnkeho, predtým pôsobil ako šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Mlyn 108 v Modre.