- 6 kľúčových technologických trendov roku 2025 v bezpečnostnom sektore
- Aj tlmiče majú vplyv na bezpečnosť jazdy autom
- Najčastejšie používané druhy spojovacieho materiálu
- Ročné vyúčtovanie nájomného nie je vždy príjemnou záležitosťou
- Používanie Venušiných guličiek má nielen sexuálne, ale aj zdravotné benefity
Záhorácke bio jahody.
Igor Čehy si ako nový šéfkuchár Kempinski Hotela River Park pripravil pre hostí špeciálne sezónne jahodové osvieženie. Počas celého júna si môžu hostia na terase s výhľadom na Dunaj a nábrežie vychutnať bio jahody zo Záhoria, ktoré sú šťavnaté, sladké a osviežujúce.
V jahodovej ponuke sú pripravené čerstvo natrhané jahody s limetkovým créme fraiche, tradičný jahodový tart s vanilkovou omáčkou alebo pučené jahody s korením a vanilkovou zmrzlinou. K týmto lahodným dezertom si môžu milovníci vína dopriať aj pohár šumivého vína rosé alebo šálku bio kávy, ktoré sa podávajú v Arte Wine & Tapas.
Igor Čehy vystriedal na poste šéfkuchára Kempinski Hotela River Park Bjoerna Juhnkeho, predtým pôsobil ako šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Mlyn 108 v Modre.