- Peugeot 308 SW GT Pack 1,5 BlueHDi udivuje skvelou dynamikou aj spotrebou
- Citroën ë-Spacetourer XL FEEL 75 kWh je univerzálny elektrický pomocník
- Divoká revolúcia v hybridnej starostlivosti o pleť, prichádza WAUNT
- Znovu na štarte s AVONOM
- Spodná bielizeň, kimoná a nočné košele, máte svoju letnú spálňovú výbavu?
Záhorácke bio jahody.

Igor Čehy si ako nový šéfkuchár Kempinski Hotela River Park pripravil pre hostí špeciálne sezónne jahodové osvieženie. Počas celého júna si môžu hostia na terase s výhľadom na Dunaj a nábrežie vychutnať bio jahody zo Záhoria, ktoré sú šťavnaté, sladké a osviežujúce.
V jahodovej ponuke sú pripravené čerstvo natrhané jahody s limetkovým créme fraiche, tradičný jahodový tart s vanilkovou omáčkou alebo pučené jahody s korením a vanilkovou zmrzlinou. K týmto lahodným dezertom si môžu milovníci vína dopriať aj pohár šumivého vína rosé alebo šálku bio kávy, ktoré sa podávajú v Arte Wine & Tapas.
Igor Čehy vystriedal na poste šéfkuchára Kempinski Hotela River Park Bjoerna Juhnkeho, predtým pôsobil ako šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Mlyn 108 v Modre.