Spojenie šikovnosti a tradičnej chuti.

Jeden z najväčších spracovávateľov rýb na Slovensku, spoločnosť Ryba Žilina nedávno prišla na trh s originálnou novinkou – Treskou v rožku.

Čo to vlastne je?

Novinka vyzerá presne tak, ako jej názov napovedá. Je to jednoducho Treska v rožku. Klasická receptúra Tresky Exklusiv s vysokým podielom rýb (až 45%), spojená s chutným pečivom. Produkt navyše láka priehľadným obalom s hravou potlačou, kde presne vidíte, čo kupujete.

Skvelý nápad…

„Počas cesty autom som sa potreboval rýchlo najesť, mal som chuť na našu Tresku Exklusiv, no viete si predstaviť, že vyjedať ju z téglika s rožkom za jazdy je jednoducho nemožné. A tak vznikol nápad – Treska Exklusiv pôjde do rožka!“,  vysvetľuje jeho autor, spoločník a riaditeľ výroby v spoločnosti Ryba Žilina, Ing. Marián Beniač. Ak sa chystáte na cestu, výlet, dlhšiu túru, alebo sa jednoducho len potrebujete rýchlo najesť,  praktická Treska v rožku je tu práve pre vás.

Pre každého!

Treska v rožku je vhodná pre všetkých, ktorí sa potrebujú kvalitne a za pár minút nasýtiť, pre tých, ktorí si užívajú život a preferujú aktívny a dynamický životný štýl i pre tých, ktorí majú radi ryby a predovšetkým Tresku. „Vysoké percento rýb, chutná majonéza, zmes vybranej zeleniny a chutné pečivo, to všetko nájdete v Originál  žilinskej Treske v rožku,“ dodáva Ing. Beniač.

Novinku od spoločnosti Ryba Žilina nájdete v maloobchodnej sieti TESCO a vo vybraných predajniach siete COOP Jednota. Ak by vám bola jedna málo, prípadne sa chcete podeliť, Treska v rožku sa predáva aj vo väčšom balení  (250g – obchodná sieť METRO). A počas letných mesiacov si môžete Tresku v rožku vychutnať aj na viacerých festivaloch po celom Slovensku. Sú to napríklad Cyrilo-metodské dni (Terchová, 3. – 5. 7. 2015), či obľúbený festival Bažant Pohoda 2015 (Trenčín, 9. – 11. 7. 2015).