Nový Falkensteiner hotel pri Gardskom jazere.

Prednedávnom otvoril svoje brány nový hotel Falkensteiner Resort Lake Garda. Štvorhviezdičkový hotel, ktorý sa nachádza na juhozápadnom brehu Gardského jazera, tak rozširuje ponuku juhotirolskej skupiny hotelov pre rodiny s deťmi a stáva sa siedmym hotelom skupiny Falkensteiner Michaeler Tourism Group na talianskom trhu.

Viedeň / Moniga del Garda

Od začiatku mája prevádzkuje hotelová spoločnosť Falkensteiner Hotels & Residences hotel pri Gardskom jazere s názvom Falkensteiner Resort Lake Garda. V poradí už tridsiaty štvrtý hotel v portfóliu spoločnosti Falkensteiner Hotels & Residences, ktorá je k dnešnému dňu zastúpená v šiestich krajinách, patrí v súčasnosti medzi sedem talianskych hotelov skupiny Falkensteiner. Popri hoteli Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo, koncipovaného podľa päťhviezdičkového štandardu, je rezort Lake Garda druhým hotelom, ktorý bol otvorený v roku 2015.

Rodinné šťastie priamo pri jazere

Rodinný rezort pod vedením riaditeľa hotela Wolfganga Piringera leží 1,5 km od mesta Moniga del Garda a svojim hosťom ponúka možnosť objavovať nádherný svet talianskeho jazera a okolitých hôr. Falkensteiner Resort Lake Garda má celkom 92 apartmánov. „Celý areál sme renovovali a upravili podľa štandardu hotelov Falkensteiner. Apartmány majú nové zariadenie, reštaurácia je väčšia a rezort je rozšírený o detský svet Falkyland,“ hovorí Wolfgang Piringer.

Okrem obytnej časti bolo aj celé bezprostredné okolie rezortu vybavené podľa potrieb detí a rodičov.

Erich Falkensteiner, predseda dozornej rady skupiny Falkensteiner Michaeler Tourism Group, má veľkú radosť z rozšírenia ponuky Falkensteiner: „V Južnom Tirolsku máme svoje korene a Gardské jazero je naozaj veľmi atraktívna destinácia. Má vynikajúcu polohu a naším hosťom ponúka možnosti výletov a mnoho rozmanitých aktivít pre voľný čas či športové vyžitie. Vďaka polohe v blízkosti jazera a neďaleko kultúrnych miest Verony a Brescie ako aj rozsiahlej ponuke aktivít a výletov je tento štvorhviezdičkový hotel dokonalou destináciou na dovolenku počas celého roka.“

Exkluzívna úvodná zľava -20 % na tri alebo päť nocí platí od 20.05. do 01.08.2015 a od 23.08. do 31.10.2015 za apartmán v cene od 309,- €.

Viac informácií nájdete na adrese lakegarda.falkensteiner.com.