Muži, dupnite v lete na plyn!

Leto je pravý čas na ukázanie vášho mužnejšieho ja. Plné pláže, krásne ženy a veľa slnka sľubujú ešte viac vzrušujúcich zážitkov. Už chýba len jediné – energia, aby ste vládali užívať si každý deň na maximum. Vieme, kde ju hľadať!

Čoraz viac mužov sa zaujíma o zdravú životosprávu, pretože vedia, že len tak môžu naplno využiť svoj potenciál a zvládnuť každú výzvu, ktorá sa im postaví do cesty – či už cez deň v práci, alebo v noci so žiadostivou partnerkou po boku. Neznamená to, že sa dobrovoľne zrieknete šťavnatého stejku v prospech zeleninového šalátu. Žiť vyváženejšie sa dá aj bez toho, aby ste museli ukrojiť zo svojho pôžitkárstva. Stačí jedna kapsula ProMan PLUS denne – nového výživového doplnku určeného mužom, čo chcú od života viac.box a kapsle+

Späť na vrchol.

ProMan PLUS podporuje tvorbu testosterónu v tele. Tento dôležitý hormón je oveľa viac ako len barlička pre rast svalov, má priaznivý vplyv prakticky na každú oblasť mužského života. Zvyšuje libido, stimuluje nervovú sústavu, potláča prejavy únavy a zlepšuje sústredenosť, ako aj celkovú telesnú výkonnosť. Pomáha vám bodovať v biznise aj vo flirte.

Po tridsiatke však jeho hladina v tele pozvoľna klesá, približne o 1,2 % ročne. Dôsledkom je apatia – menej pohybu, aktivít aj chuti realizovať akčné plány. Z niekdajšieho lovca sa stáva pestovateľ pivného bruška, ktorý sa uspokojí s pohodlím a stereotypom.

Prírodný prípravok z Nórska s obsahom dvanástich starostlivo zdokumentovaných zložiek v kombinácii s vyváženou stravou a dostatkom pohybu vás znova dostane tam, kam patríte – na vrchol. V každej tablete nájdete výťažok z horčíka, ženšenu, zinku a celej škály ďalších prospešných látok, ktoré sa postarajú o nárast energie, žiadostivosti a výkonnosti.

Viac informácií o produkte ProMan PLUS nájdete na www.promanplus.sk.