Mandľová starostlivosť o citlivú pokožku od Welledy.

Koža je náš najväčší orgán, prostredníctvom ktorého vnímame, je jedným z piatich zmyslov. Dotyk je po zraku naším druhým najcitlivejším zmyslom. Preto je koža predovšetkým o kontakte s naším okolím.

Dotyky liečia, predlžujú život a zlepšujú jeho kvalitu. Táto vstupná brána k  sebe samému vyžaduje pozornejšiu starostlivosť. Vplyvom znečisteného prostredia, stresu, tehotenstva ale i dedičných sklonov sa stáva precitlivenou. V takom prípade sa objavujú pocity napnutia, svrbenia aj pálenia a my sa prestaneme cítiť dobre vo svojej koži. Naše momentálne vnútorné  podráždenie sa začína prejavovať aj navonok. Niekedy nemusíme cítiť žiadne akútne problémy, máme len suchú pokožku, ktorá potrebuje trochu intenzívnejšiu starostlivosť.

Weleda ponúka novú telovú mandľovú sériu, ktorá dopĺňa súčasné prípravky určené pre pleť. Základom ucelenej série prípravkov pre citlivú pleť a pokožku je veľmi jemný mandľový olej v BIO kvalite. Lisuje sa z mandľovníkov rastúcich v subtropických oblastiach. Tak ako tvrdá šupka mandle chráni svoje jadro vo vnútri, chráni nová telová starostlivosť citlivú pokožku. V novej telovej starostlivosti značky Weleda skutočne naplno rozvinula svoj charakter. Po aplikácii ihneď prichádza viditeľná úľava od nepríjemných pocitov alebo suchej kože. Pokožka je navyše zamatovo hebká a do hĺbky hydratovaná. Pri dlhodobom používaní zlepšuje telová séria značky Weleda jej ochrannú funkciu.

WELEDA Mandľová sprchovacia emulzia na citlivú pokožku. Pomáha udržiavať hydratáciu pokožky v rovnováhe.

Jemný sprchový krém vyvinutý špeciálne pre potreby citlivej pokožky. Šetrne umýva jemnými rastlinnými tenzidmi a ošetruje pokožku už počas sprchovania. Vďaka obsahu bambuckého masla pomáha pokožku zvláčňovať a vyhladzovať. Pôsobí na obnovu lipidov a tým pomáha udržiavať hydratáciu pokožky v rovnováhe.

WELEDA Mandľové telové mlieko na citlivú pokožku. Upokojuje pokožku náchylnú na podráždenie.

Telové mlieko s jemnou mandľovou vôňou upokojuje pokožku náchylnú na podráždenie a pomáha redukovať jej začervenanie. Mlieko sa rýchlo vstrebáva, pokožka je po aplikácii hodvábne jemná.

Vyvážené pH zloženie s mandľovým olejom v BIO kvalite poskytuje pokožke ochranu a tým ju chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov. Obsiahnutý včelí vosk potom na povrchu zanecháva tenkú ochrannú vrstvu a chráni kožu pred vysychaním a krehnutím. Vhodné na každodennú starostlivosť o pokožku, ktorá potrebuje hydratovať, znížiť podráždenie a pocit napnutia.

WELEDA Mandľový krém na citlivú pokožku rúk. Obnovuje prirodzenú rovnováhu pokožky rúk.

Jemný krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na rukách pocit mastnoty. Mandľový olej v BIO kvalite má upokojujúci účinok na pokožku náchylnú na podráždenie a posilňuje jej prirodzené ochranné funkcie, čím ju chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov. Má vyvážené pH a poskytuje pokožke rúk dlhodobú hydratáciu. Ruky sú po aplikácii hodvábne jemné.

MANDĽOVÁ PLEŤOVÁ STAROSTLIVOSŤ

WELEDA Mandľový pleťový krém. Výživná denná i nočná starostlivosť pre extrémne citlivú pokožku.

Obzvlášť jemný, neparfumovaný denný i nočný krém ošetruje veľmi citlivú pleť náchylnú na podráždenie. Upokojuje pokožku, obnovuje jej prirodzené funkcie, vyživuje ju a chráni pred vplyvmi vonkajšieho prostredia.

Po použití je pleť svieža, príjemne vláčna a hebká na dotyk.

Základom je čistý mandľový olej v BIO kvalite. Cielene zvolené čisté prírodné suroviny redukujú podráždenie pleti a červenanie. Vhodný na dennú a nočnú starostlivosť. Pre všetky vekové kategórie. Dermatologicky testované na citlivú a atopickú pokožku. Prípravok obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je držiteľom certifikátu NaTrue.

WELEDA Mandľový hydratačný krém. Hydratačná denná a nočná starostlivosť pre extrémne citlivú pleť.

Obzvlášť jemný, neparfumovaný hydratačný krém upokojuje pleť a chráni ju pred vplyvmi vonkajšieho prostredia. Dá sa použiť ako denný i nočný krém. Dodáva pleti vlhkosť a je preto vhodný pre mastnejšiu pokožku, alebo v období so zvýšenou potrebou hydratácie – napríklad v lete. Po použití je pleť svieža, príjemne vláčna a hebká na dotyk. Zmierňuje podráždenie a začervenanie citlivej pokožky, vracia pleti zdravú rovnováhu.

Základom je čistý mandľový olej v BIO kvalite. Vhodný na dennú i nočnú starostlivosť. Pre všetky vekové kategórie. Dermatologicky testované na citlivú a atopickú pokožku. Prípravok obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je držiteľom certifikátu NaTrue.

WELEDA Mandľové čistiace mlieko. Šetrné a zároveň účinné čistenie pokožky.

Smotanovo jemná emulzia šetrne čistí pokožku, odstraňuje nečistoty z pleti jemne a pritom účinne, a udržuje ju v zdravej rovnováhe. Dôkladne čistí póry, pôsobí do hĺbky. Počas čistenia vyživuje a ošetruje pokožku čistým mandľovým olejem v BIO kvalite. Slúžia aj na odstránenie mejkapu.

Mandľový olej pleť upokojí a posilní, po použití je pokožka pružná, hladká a príjemne uvoľnená. Pre všetky vekové kategórie. Dermatologicky testované na citlivú a atopickú pokožku. Prípravok obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je držiteľom certifikátu NaTrue.

WELEDA Mandľový pleťový olej

Jemný čistý mandľový olej je možné používať na každodenné ošetrenie pleti najmä v chladnom či mrazivom období, alebo i celoročne ako intenzívnu nočnú regeneračnú starostlivosť. Je vhodný na lokálne použitie na vysušené alebo podráždené miesta alebo podľa individuálnych potrieb vždy, keď cítite, že je vaša pokožka príliš suchá či napnutá. Trvalo upokojuje pokožku, zmierňuje citlivosť a podráždenie pleti. Je vhodný aj na šetrné odstránenie očného mejkapu.

Vyživuje, regeneruje, vyhladzuje a chráni pokožku. Pre všetky vekové kategórie. Dermatologicky testované na citlivú a atopickú pokožku. Prípravok obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je držiteľom certifikátu NaTrue. Weleda v súlade s človekom a s prírodou: www.weleda.sk