Buďte si istá sama sebou v momentoch, na ktorých vám najviac záleží.

Poznáte to, máte pred sebou nejakú dôležitú udalosť, na ktorej Vám obzvlášť záleží, či už ide o prvé rande, pracovnú schôdzku alebo napríklad svadobný deň, a Vaše telo vám kvôli stresu pripraví perné okamihy v tú najnevhodnejšiu chvíľu. Objaví sa pot, napriek tomu, že sme chceli vyvolať ten najlepší dojem. Čo s tým?

Nedovoľte, aby na vás boli vidieť známky slabosti a nervozity. Nový krémový antiperspirant s patentovanou technológiou TRIsolid ™ vás ochráni pred potením po celý deň i noc. Zostaňte svieža a sebavedomá. Vďaka novému variantu Stress Control sa budete cítiť samy sebou isté aj v dôležitých životných momentoch. Rexona vás nezradí.

Prečo nás naše telo často zrádza aj pri menej dôležitých momentoch a spôsobuje nám nepríjemné zážitky? Navyše v aktuálnom letnom počasí ešte častejšie?

Stres prepína telo do núdzového režimu a spôsobuje rad fyziologických reakcií – srdce začne búšiť rýchlejšie, skráti sa dych, začneme sa červenať v tvári, zvýši sa prísun krvi do svalov a objavuje sa pot. Dôvodom je vyplavujúci sa hormón adrenalín, ktorý zvyšuje krvný tlak a tep, zrýchľuje srdcovú činnosť a aktivuje tiež potné žľazy. Pot v podpazuší obsahuje živiny pre baktérie, ktoré sa vyskytujú na pokožke, dôsledkom ich činnosti je často nepríjemný zápach.

Spoľahnite sa na krémové antiperspiranty Rexona Maximum Protection pre stálu ochranu proti nadmernému poteniu, ktoré sú dvakrát účinnejšie než bežný antiperspirant Rexona v spreji. V strese, pri náročnom programe aj v horúcom počasí prináša istotu, že zostanete svieža, nech deň prinesie čokoľvek. Rexona Maximum Protection má zloženie s inovatívnou technológiou TRIsolidTM, ktorá reaguje na pohyby tela a poskytuje vedecky overenú ochranu proti poteniu, technológiu proti zápachu, ktorá reaguje na pohyby tela a uvoľňuje príjemnú vôňu po celý deň a zároveň zložku pre hydratáciu pokožky. Oceníte ju tiež pri aktuálnom teplom počasí. Pre maximálny účinok je dobré použiť produkt pred spaním. Pri odpočinku sa antiperspirant lepšie usadí na pokožke a funguje celý ďalší deň, dokonca aj po sprchovaní. Vyskúšajte niektorý z produktov Rexona Maximum Protection v novom obale alebo novinku Stress Control a presvedčte sa, že vás ani v tých najdôležitejších chvíľach nezradí.