Legendárna sieť reštaurácií už aj v Košiciach.

Legendárna sieť reštaurácií Primi sa stáva súčasťou košického historického centra. Trojicu prevádzok v Bratislave dopĺňa Primi Košice na Kováčskej ulici. Obľúbený koncept, ktorý je súčasťou skupiny Medusa Group, už na začiatku letnej sezóny ponúkne obyvateľom i návštevníkom metropoly východu výbornú mediteránsku kuchyňu a priestor na pracovné stretnutia, rodinné udalosti i posedenia s priateľmi. Dve podlažia reštaurácie spolu s terasou poskytujú 220 miest.

Všetko, čo máme radi

Novootvorená prevádzka Primi prináša do Košíc všetko, čo majú radi zákazníci v Bratislave. Atraktívne miesto v centre, štýlový interiér, ktorý vďaka príjemnému dizajnu a kvalitným materiálom vytvára naozaj podmanivú atmosféru počas celého dňa.

„Zákazníci si svoje miesto nájdu na dvoch podlažiach, terase či na balkóne podľa toho, v akom čase prídu a pri akej príležitosti. Alebo jednoducho – podľa nálady. Charakter reštaurácie, jej interiér i kuchyňa je ideálny pre bežné či výnimočné chvíle s rodinou, tak i pre biznis stretnutia. Rovnako vyhovieme i skupine kolegov, priateľov, ktorí si chcú spolu posedieť pri spoločnom obede alebo neskôr pri poháriku. V piatok a v sobotu dotvorí večernú atmosféru DJ,“ predstavila prevádzku Anka Benč, General Manager Primi Košice.

Prevádzka je otvorená denne od 11.00 hod., v pondelok až štvrtok sa zatvára o jednej po polnoci, v piatok a v sobotu o tretej ráno a v nedeľu o polnoci.

Zoberte priateľov alebo rodinu a príďte ochutnať

Čo ponúka na tanieri nové Primi? Vychýrené domáce cestoviny, čerstvé šaláty, šťavnaté steaky, chutné ryby, bezkonkurenčné pizzy. „Ak si nebudete vedieť vybrať, mám jeden tip, čo nesklame. Ochutnajte cestoviny Stracci s prosciuttom crudo, čerstvými a sušenými paradajkami, parmezánom a bazalkou,“ prezrádza šéfkuchár Daniel Sirota. “Radi by sme našim zákazníkom ponúkli kvalitné moderné jedlo z čerstvých surovín, k nemu samozrejme nápoje – výber vín a vynikajúce kokteily, ktoré majú pod palcom moji kolegovia, majstri svojho remesla“, dodáva D. Sirota.

Náš tip na ľahkú večeru:

Začneme s carpaccio di salmone – plátky čerstvého lososa, rukolovo-mätovo-valeriánové hniezdo, sójové klíčky s jogurtovo-citrónovým vinaigrette. Potom sa pustíme do rizota s gorgonzolou, mascarpone, špenátovými listami a karamelizovanou cibuľkou a bodkou budú čerstvé jahody zapečené s mascarpone. Zapijeme domácou limonádou alebo talianskym vínom poggio ai ginepri rosé …

Len tak na pohárik

Pod výber vín a kokteilov sa rovnako, ako v iných prevádzkach Primi, aj pre tú v Košiciach podpísali špičky v svojom odbore – Executive Sommelier Vladimír Hronský a Executive Bar manager Tomáš Holec.

Nápojový lístok ponúka skvelý výber destilátov, miešaných nápojov tradičných i originálnych receptúr, rôzne druhy stolových i odrodových slovenských a zahraničných vín, obľúbené nealko domáce ovocné limonády, mliečne kokteily.