Novinka na slovenskom trhu – rustikálne sporáky Hotpoint.

Našli ste sa v stále obľúbenejšom rustikálnom štýle kuchýň? Potom práve pre vás predstavuje prémiová značka Hotpoint  prvýkrát na slovenskom trhu rustikálne voľne stojace sporáky. Napriek tomu, že sporáky ako také v obľúbenosti za vstavanými typmi varných dosiek a rúr pokrivkávajú, pre kuchyňu v rustikálnom štýle sú vďaka svojmu romantickému vzhľadu a historickej tradícii perfektné. Navyše, multifunkčná teplovzdušná rúra s 11 programami vrátane gratinovania, grilu alebo pečenie múčnikov, kvalitná plynová a sklokeramická varná doska so 4 zónami, precízne viacúrovňové nastavenie plameňa, bezpečnostné celosklenené dvierka s dvojitou výplňou a praktické doplnkové vybavenie zabudovateľným verziám hrdo konkurujú.

Farebné prevedenie starobiela v kombinácii s bronzovými prvkami a antracitová so striebornými detailmi skvele zapadajú do drevených tónov kuchýň a vytvárajú dojem elegantného nábytku dávnych čias s príjemnou vrelou atmosférou.

Nové sporáky Hotpoint skvele zapadajú do súčasného trendu kuchýň designovaných v štýle mladosti našich babičiek. Špecifický vzhľad s romantickými zaoblenými tvarmi nie je ale jedinou ich výhodou. Aj keď je šírka sporáka iba 50 cm, ponúka porovnateľnú kapacitu priestoru na pečenie a varného poľa ako samostatné vstavané spotrebiče so šírkou 60 cm. Ovládanie umiestnené na prednej strane zbytočne neprekáža pri manipulácii s hrncami a varný priestor môže byť využitý bezo zvyšku.

Výbava sporákov je porovnateľná s prémiovými modelmi vstavaných rúr a varných dosiek, a to technológiami, ponukou programov aj príslušenstvom.

Modely:

HT5GM4AF C (OW) EE (starobiely) a HT5GM4AF C (AA) EE (antracitový)

Plynová varná doska so 4 zónami, elektrickým zapaľovaním v gombíku a bezpečnostnou poistkou plynu, multifunkčná teplovzdušná rúra s 11 programami a kapacitou 59 l, bezpečnostné celosklenené dvojité dvierka, analógová minúta s nastavením začiatku a konca pečenia, gombíkové ovládanie s presným viacúrovňovým nastavením plameňa, osvetlenie rúry, sklenený poklop, zásuvka na plechy, nerezové drôtené pojazdy, 1 plech a 2 rošty, energetická trieda A, rozmery 85 x 50 x 60 cm (V x Š x H), doporučená maloobchodná cena je 599 EUR.

HT5VM4A (OW) EA (starobiely) a HT5VM4A (AN) EA (antracitový)

Sklokeramická varná doska so 4 zónami a ukazovateľom zostatkového tepla, multifunkčná teplovzdušná rúra s 11 programami a kapacitou 60 l, bezpečnostné celosklenené dvojité dvierka, analógová minútka s nastavením začiatku a konca pečenia, gombíkové ovládanie, osvetlenie rúry, zásuvka na plechy, nerezové drôtené pojazdy, 1 plech a 1 rošt na pečenie, energetická trieda A, rozmery 85 x 50 x 60 cm (V x Š x H), doporučená maloobchodná cena je 599 EUR.

Na slovenskom trhu budú rustikálne sporáky k dispozícii v priebehu leta 2015.