Keď škola končí, prázdniny sa môžu začať.

Školskému roku už čochvíľa odzvoní, no vy si lámete hlavu nad tým, akou drobnosťou odmeniť usilovných školákov a aký program im na leto pripraviť? Inšpirujte sa nápadmi priamo z dielne IKEA!

Odmena pre usilovných školákov

Športovec, výskumník alebo výmyselník? Pre každého školáka nájdete v IKEA maličkosť, ktorej sa po úspešnom, ale určite aj náročnom školskom roku poteší.

Tip pre športovcov:

Deti milujú všetky druhy kolektívnych športov. Nielen že je to väčšia zábava, tímová práca je dôležitá pre ich rozvíjanie a učenie sa pravidlám, ktoré si hry vyžadujú.

Tip pre rebelov:

Malí výmyselníci sú plní energie, bez ohľadu na to, či je deň alebo noc. Podporte ich aktívneho ducha niečím originálnym.

Tip pre hravých drobcov:

Spoločenské alebo počítačové hry? Hravé typy si nájdu príležitosť zahrať si vždy a všade. A vedia si hry aj vymyslieť!

Tip pre výskumníkov:

Deti rady objavujú svet, jeho fungovanie a hľadajú odpovede na rôzne otázky. Často ich zaujímajú prírodné javy, astronómia, biológia a rady skúšajú rôzne experimenty.

Plán na každý deň

Či už plány na prázdniny máte alebo nie, inšpirujte sa našimi tipmi do každého počasia.

Tip na cesty:

Zjednodušte si cestovanie so sériou cestovných tašiek a doplnkov UPPTÄCKA. Nájdete tu dômyselné detaily, ako napríklad batoh, ktorý rozdelíte na dva menšie, kufor, ktorý ľahko zložíte, aby v skrini zaberal čo najmenej miesta.

Keď počasie nepraje hrám vonku: ,,Pri navrhovaní série MÅLA som začala skúmať a sledovať, ako deti tvoria – ako držia nožnice, ako pohybujú štetcom po papieri, aké farby najradšej používajú a ako ich miešajú. Chceli sme, aby naše výtvarné pomôcky boli pre deti inšpiráciou k hre – osamote, so súrodencami, kamarátmi, ale aj s rodičmi. Séria MÅLA sa ľahko používa, poskytuje nekonečnú zábavu a dúfam, že skutočne rozvinie fantáziu vášho dieťaťa,“ hovorí dizajnérka Camilla Tubertini. Zlé počasie tak nemá šancu pokaziť vám náladu!

Tip pre aktívne prázdniny:

Šantenie v záhrade, na pláži pri mori alebo len tak na ihrisku.. Mať so sebou v aute futbalovú loptu alebo tenisové rakety nie je nikdy na škodu.