SD karta pre security kamery

Spoločnosť Axis Communications, svetový líder v oblasti sieťového videa, posilňuje svoju ponuku uvedením AXIS Surveillance microSDXC Card 64GB – pamäťovej karty optimalizovanej pre bezpečnostné aplikácie.

Pre optimálny záznam video obsahu kombinuje nová 64GB pamäťová karta AXIS Surveillance microSDXC najlepšie technologické know-how spoločnosti SanDisk, globálneho lídra v oblasti flash pamätí, s rozsiahlymi odbornými znalosťami zabezpečovacieho systému Axis.

„Prácou s Axis, lídrom na trhu v oblasti sieťového videa, sme získali jedinečný prehľad potrieb a požiadaviek dohľadových aplikácií, čo nám umožňuje lepšie optimalizovať naše produkty pre tento účel,“ povedal Oded Sage, riaditeľ a generálny manažér Connected and Computing Solutions spoločnosti SanDisk. „Integrovaný prístup a odborné znalosti z oblasti flash pamätí nám umožňujú navrhovať riešenia pre priemyselné ukladanie dát s dôrazom na spoľahlivosť a vysoký výkon, ktoré sú absolútne zásadné pre trh s dohľadovými riešeniami.“

Spoľahlivý vysoký výkon dátového úložiska je dôležitý najmä pre decentralizované 1-4 kanálové video systémy postavené na AXIS Camera Companion, pretože eliminuje náklady a zmenšuje riziká takéhoto riešenia. 64GB karty AXIS Surveillance microSDXC sú dodávané s adaptérom pre formát SD a podporené sú aj 3-ročnou zárukou Axis. Pamäťová karta AXIS Surveillance microSDXC Card 64GB bude k dispozícii v 2. štvrťroku 2015 prostredníctvom distribučných partnerov spoločnosti Axis.