Logitech predstavuje ultra prenosnú klávesnicu Logitech Keys-To-Go pre mobilné zariadenia s Windows a Android

Spoločnosť Logitech predstavila ultra prenosnú klávesnicu Logitech® Keys-To-Go pre mobilné zariadenia s operačnými systémami Android™ a Windows®. Logitech Keys-To-Go, ktorá je už dostupná aj pre zariadenia s iOS®, je štíhla samostatná klávesnice pripájaná cez rozhranie Bluetooth®, ktorá sa všade vojde a preto si ju môžete so sebou vziať kdekoľvek.

„Najprv sme predstavili klávesnicu Logitech Keys-To-Go pre iPad® a spotrebitelia si ju veľmi rýchlo obľúbili,“ povedala Michele Hermann, viceprezidentka divízie mobilných zariadení v spoločnosti Logitech. „Teraz máme radosť, že rovnaké možnosti mobility a príjemného pocitu pri písaní môžeme ponúknuť aj používateľom zariadení s Androidom a Windows, nech sa už bude jednať o tablet, phablet alebo chytrý telefón. Klávesnica Logitech Keys-To-Go vás bude vďaka svojej štíhlej a ľahkej konštrukcii nasledovať kamkoľvek a ponúka veľmi príjemný pocit pri písaní, aký očakávate od klávesníc značky Logitech. Je to dokonalý partner pre vaše mobilné zariadenie.“

Vďaka štíhlemu a ľahkému prevedeniu klávesnicu ľahko vsuniete do kabelky, plážovej tašky, vrecka saka, či bundy bez toho, aby zaberala cenný priestor alebo vás nejako zaťažila. Klávesnica Logitech Keys-To-Go je potiahnutá tkaninou FabricSkin, ktorá odpudzuje vodu. Pomáha ju tak chrániť pred obliatím a nečistotami, takže ju môžete ľahko utrieť keď ju oblejete a ochráni ju aj pre pred omrvinkami. Je dostatočne odolná pre najrôznejšie situácie – doma, či vonku.

Napriek svojej neuveriteľnej štíhlosti má klávesnica Logitech Keys-To-Go optimálne rozložené klávesy pre pohodlný pocit pri písaní a tiež samostatný rad dedikovaných tlačidiel s klávesovými skratkami operačných systémov Android a Windows, aby jej použitie bolo praktickejšie a produktívnejšie. Táto verzia klávesnice pre Android a Windows navyše obsahuje skladací stojan, ktorý uľahčuje pohodlné písanie napr. na smartfónoch. Tento prenosný stojan sa pripojí ku klávesnici a podrží váš smartfón vo vzpriamenej polohe.

Klávesnica Logitech Keys-To-Go bude dostupná pre zariadenia na platforme Android 4.1 a vyššom alebo s operačným systémom Windows® 7 a novším. Očakáva sa, že k dispozícii bude v Spojených štátoch, Európe a vybraných krajinách začiatkom apríla 2015 za odporúčanú maloobchodnú cenu 69,99 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.logitech.com alebo na blogu Logitech.