Lucron Development udáva nový trend v komunikácii nehnuteľností.

Emotívna video vizualizácia nového bývania v Malých Krasňanoch.

V okolí Račianskeho mýta pribudnú v blízkej budúcnosti viaceré nové rezidenčné projekty, ktorých kampane máme možnosť vidieť v uliciach práve v tomto období. Patrí medzi ne aj projekt Malé Krasňany od developera Lucron Development, ktorý sa prostredníctvom emotívneho videa snaží čo najrealistickejšie ukázať budúcu podobu tejto chystanej novej štvrte. Video ukazuje zábery z bežného života v novej bratislavskej štvrti, ktorá vyrastie na rozhraní Nového Mesta a Rače, blízko prírody v podobe lesov Malých Karpát a zároveň na skok do centra.

Video je priamo súčasťou web stránky projektu www.malekrasnany.sk, môžete si ho ale pozrieť aj na https://www.youtube.com/watch?v=UmQoVeGVRiM

Video zobrazuje každodenný život v okolí bytového projektu s dôrazom na zeleň, na ktorú Lucron Development, a.s. veľkoryso myslí. V priebehu pár sekúnd sa tak prenesiete do novovzniknutej štvrte v Bratislave, Malé Krasňany. Vo videu, ktoré obsahuje silné pozitívne zvukové efekty sa ocitáte ako v realite a začnete vnímať zrakom aj sluchom celú dejovú líniu návratu domov a chvíľ trávených v kruhu najbližších. Počuť šum vetra, spev vtákov, džavot detí, zvuky kopírujúce hry na detskom ihrisku či tlmený zvuk prichádzajúcej noci.

Lucron Development, a.s. sa vždy snaží nájsť netradičné formy komunikácie, medzi ktoré patrí aj toto video a posúva tak dojem zákazníka z projektu na vyššiu úroveň.

 

 

 

COMMENTS

Comments are closed.