Explózia nových chutí od NESCAFÉ.

Neodolateľne jemné NESCAFÉ 3in1 Sweet Vanilla a hrejivé NESCAFÉ 3in1 Warmy Caramel.

NESCAFÉ rozširuje svoje kávové menu o dve nové príchute. Môžete sa tešiť na jemný dotyk a neodolateľnú príchuť Sweet Vanilla a na hrejivý variant pre všetkých milovníkov sladkých pôžitkov s príchuťou Warmy Caramel. Nechajte sa zlákať novinkami NESCAFÉ 3in1 a namixujte si každý deň malé potešenie podľa nálady.

NESCAFÉ 3in1 Sweet Vanilla – prežiari deň dobrou náladou

Vaša obľúbená káva NESCAFÉ 3in1 je teraz obohatená o lahodnú   vanilkovú príchuť, ktorá z každej vypitej šálky vytvorí delikátny zážitok plný neodolateľnej vône. Táto kávová špecialita je ako stvorená pre všetkých, ktorí si chcú prežiariť deň žltým vrecúškom, ktoré obsahuje nie len vynikajúcu kávu, ale aj úsmev a dobrú náladu. Vychutnajte si okamžik pohodovej atmosféry s omamnou vanilkovou arómou, ktorá rozvonia celý váš deň.

Novinka NESCAFÉ 3in1 Sweet Vanilla obsahuje 10 samostatne balených porcií kávy. Odporúčaná maloobchodná cena je 2,09 EUR a v predaji bude od marca 2015.

NESCAFÉ 3in1 Warmy Caramel – káva, ktorá objíme a zahreje.

Perfektne vyvážená chuť kávy NESCAFÉ 3in1 prichádza tentokrát s bohatou karamelovou príchuťou dodávajúcou nápoju hrejivú vôňu, ktorá z každej chvíle vykúzli jedinečný moment. Zlatistý nápoj je pripravený potešiť a zahriať vás v momentoch, v ktorých to najviac potrebujete. Nechajte sa zlákať vrelou karamelovou príchuťou pri popoludňajšom olovrante. Ucítite teplo nielen v žalúdku, ale aj na duši.

Novinka NESCAFÉ 3in1 Warmy Caramel obsahuje 10 samostatne balených porcií kávy. Odporúčaná maloobchodná cena je 2,09 EUR a v predaji bude od marca 2015.

NESCAFÉ kávové menu – mixuj podľa nálady

Široká ponuka kávového menu NESCAFÉ MIXES poskytuje tú pravú príchuť na každú náladu a okamih. Záleží len na vás, či dáte prednosť povzbudzujúcej káve 3in1 Strong, jej jemnejšiemu variantu 3in1 Mild či káve 2in1 bez cukru. Neváhajte a ochutnajte aj ostatné príchute, ktoré si môžete namixovať presne podľa toho, ako sa v danom okamihu cítite. Či už si vyberiete čokoládové Cappuccino s bohatou penou, alebo niektorú z noviniek s príchuťou vanilky či karamelu, vždy budete odmenení skvelou a nezameniteľnou chuťou.

Príprava skvelej kávy NESCAFÉ MIXES je navyše jednoduchá a rýchla. Stačí vsypať vrecúško do šálky a zaliať ho horúcou vodou.  Behom okamihu si môžete užiť  lahodný nápoj s plnou arómou a nechať sa uniesť jedinečnou chuťou, ktorá vám spríjemní každý deň, nech už ste kdekoľvek.

 

Viac informácií o značke NESCAFÉ a produktoch nájdete na:
www.nescafe.sk