Kvalitnú drogériu a kozmetiku určenú pre západné trhy už nemusíte nakupovať v zahraničí.

Kvalitnú drogériu a kozmetiku určenú pre západné trhy už nemusíte chodiť nakupovať do Rakúska. Od marca totiž funguje spoločnosť Drogerka.sk, ktorá sa venuje online predaju kvalitného sortimentu určeného práve na západné trhy. Ide o čistiace a upratovacie prostriedky, dezinfekčné prostriedky, pracie prášky a aviváže, prostriedky osobnej hygieny, kozmetiku a doplnkový sortiment.

„Hlavnou myšlienkou, ktorá nás priviedla k vytvoreniu online obchodu www.drogerka.sk bola vlastná skúsenosť. Moji priatelia, rodina a mnohí ľudia žijúci v blízkosti hranice s Rakúskom chodia nakupovať čistiace prostriedky, pracie prášky či kozmetiku do rakúskych obcí v tesnej blízkosti hraníc. Rozhodli sme sa, že im uľahčíme život,“ vysvetľuje zakladateľ spoločnosti Drogerka.sk Michal Hošták.

V internetovom obchode Drogerka.sk môžete nakúpiť široký sortiment čistiacich prostriedkov do domácnosti, pracie prášky, aviváže, telovú kozmetiku, ale aj masážne oleje, či soli do kúpeľa. Pre mamičky, pre ktoré je absolvovanie dlhých nákupov s dieťaťom záťažou, je v ponuke široký sortiment detskej kozmetiky na kúpanie, ale aj plienky a ďalšie produkty. Objednaný tovar sa k vám v rámci Bratislavy dostane už do troch hodín a ochotný kuriér spoločnosti Drogerka.sk vám ho prinesie až domov. Okrem pracovne vyťažených ľudí je to nesporne výhodné pre starších ľudí. Na Drogerka.sk si na svoje prídu aj tí, ktorí sú „bio a eko positive“.