Vitamíny na jar – konzumujeme ich dostatočné množstvo?

Pestrá a vyvážená strava je nevyhnutnosťou pre každého. Vedeli ste ale, že obsah vitamínov a minerálov v ovocí a zelenine rokmi klesá? Pre pokrytie vitamínových a minerálnych potrieb človeka je preto potrebná konzumácia väčšieho množstva ovocia a zeleniny v porovnaní s množstvom, ktoré bolo postačujúce pred 30 rokmi.

V období, kedy je ľudský organizmus vystavený teplotným výkyvom a vírusom, je vhodné imunitu podporiť a doplniť chýbajúcimi vitamínmi či minerálmi. Čoraz viac ľudí preto siaha po výživových doplnkoch, ktoré im pomáhajú dorovnať takýto nedostatok.

Užívanie vitamínov nebolo nikdy jednoduchšie!

Dôkazom toho je novinka Spektrum Gummies, vitamíny a minerály v podobe chutných želatínových tabliet, ktoré sa ľahko užívajú, pretože ich nie je nutné zapíjať tekutinou, mäkkú tabletu s ovocnou príchuťou stačí len rozhrýzť a jednoducho prehltnúť. To však neuberá jej účinku – Spektrum Gummies  predstavujú komplex vitamínov a minerálov vo vyváženom pomere, sú obohatené o extrakt z echinacey (Echinacea purpurea), ktorá pomáha posilňovať imunitné a obranné funkcie organizmu najmä v období s vyšším výskytom prechladnutí a vírusových ochorení.

Každá želatínová tableta Spektrum Gummies obsahuje napríklad vitamíny C, A, D, B6, B12, kyselinu listovú, ako aj minerály, selén a zinok na podporu imunity. Denná dávka Spektrum Gummies v 2 želatínových tabletách obsahuje 100% RP (referenčného príjmu) základných vitamínov a minerálov. Príjemný mix chutí pomaranča, višne a lesných plodov, navyše bez umelých farbív, sladidiel a konzervačných látok je bonusom každej jednej želatínovej tablety. Jedinečnosť produktu podčiarkuje absencia laktózy, bez ktorej sú Spektrum Gummies vhodné aj pre tých, ktorí trpia na jej intoleranciu. V želatínovej tablete nie je prítomný lepok, sója  ani umelé sladidlá. Príjemnú chuť dodáva tablete prírodný cukor a jednoduchosť rozhryznutia, požutia a prehltnutia zabezpečuje želatína.

Účinky Spektrum Gummies:

  • Podporuje imunitný systém – echinacea, vitamíny C, D, B6, B12, kyselina listová (vitamín B9), zinok, vitamín A, selén
  • Má antioxidačné účinky – vitamín C, vitamín E, zinok, selén, mangán
  • Pomáha chrániť nervový systém– vitamíny skupiny B, vitamín C, jód
  • Prispieva k  zníženiu únavy a vyčerpania – vitamíny skupiny B a vitamín C

Upozornenia:

Nie je vhodný pre deti do 3 rokov a osoby citlivé na včelie produkty. Neprekračujte ustanovenú dennú dávku. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Obsahuje len prírodné farbivá, prípadná zmena farby želatíny neovplyvňuje kvalitu prípravku. Skladujte mimo dosahu detí, v suchu a tme,  pri teplote do 25 °C,  mimo priameho slnečného žiarenia.