Kuchársko – cestovateľská šou Fajnšmeker na JOJke

Moderátor Thomas Kamenar v úlohe amatérskeho kuchára v novej kuchársko – cestovateľskej šou ukáže divákom, že mu to páli nielen za moderátorským pultom. Relácia Fajnšmeker prichádza na televízne obrazovky JOJ-ky 7.3.  o 18-tej v réžií Romana Bungera

Kuchárskemu umeniu sa dostal vďaka svojej mamy. Cestoval po svete, sledoval ľudí ako varia a potom si daný recept doma vyskúšal. Priznáva, že všetky recepty mení,  nakoľko rád experimentuje.

Relácia Fajnšmeker nebude len o skvelých jedlách a charizmatickom kuchárovi, ale aj o lákavých miestach a príjemných ľuďoch. Thomas sa bude každý diel prihovárať divákom z rôznych netradičných miest. Kuchárske špeciality sa varili pri Dóme sv. Martina v Bratislave, v lese v Smoleniciach, vo Viedni, pri jazere Jelka alebo v Rakúsku, kde žijú jeho rodičia. Točilo sa v rôznych lokalitách na Slovensku i v Rakúsku. Thomas sa o svoje kuchárske zručnosti  podelí nielen s divákmi, ale aj so svojimi kamarátmi a  rodinou. Spoločne s nimi počas pol hodinky navaria tradičné jedlá z babičkinej starej knihy, ktoré vynoví. Vzniknú z toho naozaj zaujímavé kombinácie. Kulinárska šou s Thomasom Kamenarom je výlet ako pre začiatočníkov, tak aj pre ostrieľané gazdinky, ktoré sa s Thomasom pobavia a zasmejú na jeho receptových výmysloch. Okrem toho divák dostane zaujímavé kuchárske tipy a triky.