Pneuhospodársky program od Goodyear.

V roku 2014 pribudlo viac ako 70 nových flotíl s vyše 30 000 vozidlami

Spoločnosť Goodyear zaznamenala v roku 2014 nepretržitý nárast v počte európskych vozových parkov, ktoré využívajú služby programu Fleet First určeného na spravovanie pneumatík. Počas jedného roka začalo tento pneuhospodársky program využívať 75 nových flotíl z 9 krajín, ktoré prevádzkujú spolu viac ako 30 000 vozidiel.

Takýto vysoký počet vozových parkov sa rozhodlo využívať služby zamerané na spravovanie pneumatík nákladných automobilov, a to vrátane mnohých flotíl renomovaných mien. Ide o jasný dôkaz potvrdzujúci vysokú úroveň služieb, ktoré program Goodyear Fleet First ponúka. Prostredníctvom Fleet First poskytujú zákazníkom inovatívne produkty, služby a riešenia, ktoré pomáhajú znižovať ich celkové náklady.

Tieto flotily, z ktorých väčšina pôsobí v Európe, majú svoje základne v Belgicku, Estónsku, Francúzsku, Nemecku, Taliansku, Holandsku, Poľsku, Rumunsku a vo Veľkej Británii. Medzi novými zákazníkmi spoločnosti Goodyear figurujú veľmi známe mená, ako sú spoločnosť Eddie Stobart s viac ako 5 000 vozidlami, Turners Soham s viac ako 2 500 vozidlami, poľská Hama Polska s 850 nákladnými automobilmi, spoločnosť Ageneau z Francúzska s viac ako 500 vozidlami a mnoho ďalších vozových parkov prevádzkujúcich stovky vozidiel.

V súčasnosti sa spoločnosť Goodyear stará pomocou svojho programu Fleet First o viac ako 250 000 nákladných vozidiel z vyše 20 európskych krajín. Svojimi kvalitnými pneumatikami, protektormi, prémiovými službami a inovatívnym riešením významne napomáha prevádzkovateľom flotíl znižovať ich celkové náklady.

Goodyear Fleet First zahŕňa okrem ponuky nových nákladných pneumatík, ako sú Goodyear FUELMAX a KMAX a prémiových teplých protektorov TreadMax, aj široký sortiment prémiových služieb spojených s pneumatikami, medzi ktoré patria asistenčná služba Serviceline 24h a internetový program pre správu pneumatík FleetOnlieSolutions. Program Fleet First je zabezpečený prostredníctvom siete Goodyear TruckForce, ktorú tvorí takmer 2 000 servisných poskytovateľov strategicky rozmiestnených do 28 európskych krajín.