Korenistý Valentín trikrát inak

Ako strávite tohtoročný sviatok lásky? Ak svoju polovičku plánujete prekvapiť romantickou večerou pri sviečkach, nezabudnite spoločnému pokrmu nasadiť pomyselnú korunku aj originálnym valentínskym drinkom! S našimi jednoduchými receptami si na svoje prídu nesmelí romantici, vášniví zvodcovia a aj tí, ktorí sa chcú vždy blysnúť niečím extra.

 


RED MOON

40 ml Becherovka

100 ml kvalitný ríbezľový džús

Sóda, ľad, plátok pomaranča

Stret vašich pohľadov nikdy neiskril tak intenzívne ako ponad pohár hriešne červeného Red Moon. Zamilovaný drink je pritom rovnako lahodný ako jednoduchý – do vysokého skla naplneného po okraj kockami ľadu nalejte Becherovku, pridajte obľúbený ríbezľový džús a doplňte po okraj sódou. Na záver vložte plátok pomaranča a servírujte, ten nevyslovený prísľub zmyselnej noci pri svite valentínskeho mesiaca.

 

BIANCA

30 ml Becherovky

30 ml vermútu biancoBianca_GN.jpgmensie

30 ml šampanského

Maliny a čerstvá limeta na ozdobu

Nevinná ako prvé valentínske rande a predsa tak rafinovane korenistá, to je elegantná Bianca. Do vyššieho pohára naplneného po okraj kockami ľadu nalejte Becherovku aj vermút a zľahka zamiešajte. Ozdobte malinami a plátkom limety, podľa chuti  dolejte šampanským a servírujte drink, ktorý si získa aj tú najnežnejšiu z romantičiek.

 

Berry Bee_4970.jpgmensieBERRY BEE

20 ml Becherovka

12 ml jahodový likér

0,5 ml medová voda

1 čerstvá jahoda

Plátok jahody na ozdobu

Zabudnite na obohrané šampanské s jahodami! Kvapka jahodovej extravagancie aj vášeň sladká ako med sa skrývajú v štamprlíku Berry Bee. V šejkri spoločne s ľadom zmiešajte Becherovku, rozdrvenú jahodu, jahodový likér a medovú vodu (med s vodou v pomere 1:1), dobre pretrepte a cez sitko zlejte do malej ozdobnej likérky. K dokonalosti chýba už iba plátok jahody na okraji pohára, čakajúci na nežný dotyk vašich pier.