Aj moment má hodnotu. Tvorí kontinuum.

Švajčiarska spoločnosť Raymond Weil bola založená v Ženeve v roku 1976 a je jednou z posledných rodinne vlastnených a prevádzkovaných hodinárskych spoločností. Sídlo má v Ženeve, ktorá je domovom najprestížnejších hodinárov a taktiež sa môže pochváliť najvyššou odbornosťou pri poskytovaní súčiastok a materiálu. Táto značka zastáva jedinečné miesto v exkluzívnom svete luxusu s kolekciami prepracovaných hodiniek, ktoré stelesňujú elegantnú a modernú zmes prvkov a zároveň vzbudzujú emócie nielen u zákazníka, ale aj obchodného partnera.

Stredom vesmíru Raymond Weil bola odjakživa hudba. V tomto duchu sa nesú aj názvy kolekcií tejto značky. Pomenované sú podľa slávnych opier, ako napríklad Nabucco alebo Parsifal, alebo nesú v sebe hudobné konotácie, ako Maestro či Jasmine. Spoločnosť Raymond Weil sa taktiež podpísala pod kultové hudobné podujatia, slávnostné odovzdávania hudobných cien, živé vystúpenia a aj charity hudobného charakteru.

Emócie, precíznosť a výkon: to sú hodnoty spoločné pre hudbu a výrobu hodiniek, o ktoré by sa chcela spoločnosť Raymond Weil podeliť so svojimi zákazníkmi.

 

Freelancer DPP_0140

Táto kolekcia odvážne používa dizajn a kovy a od svojho uvedenia na trh sa teší veľkému úspechu. Je jemným pripomenutím nezávislého ducha zo začiatkov tvorby Raymonda Weila a vyznačuje sa jasnými líniami a elegantnou geometriou. Titán v tejto kolekcii šikovne spája charakter a prepracovanosť, čím predkladá odvážnu alternatívu. V novom modeli Freelancer Chronograph s prepracovanými líniami sa sústreďuje dizajn a výkon. Vystúpené nastavovacie kolieska a leštené hlavy skrutiek sú jedným z detailov, vďaka ktorým sú tieto hodinky špičkovým zariadením. Nový model Freelancer Chronograph má kovový ciferník s výraznými odtieňmi šedej. Táto sila mezzo piano a elegancia pulzuje v rytme automatického naťahovacieho mechanizmu, ktorý je vybavený chronografom. Oranžovo sfarbené detaily pôsobia imponujúco a zdôrazňujú ručičky stopiek v strede, ako aj hodinovú a minútovú ručičku. Na bridlicovo-sivom ciferníku titánových hodiniek Freelancer sa nachádza dátumovník a taktiež okrúhly tachymeter. Ciferník je umiestnený v impozantnom, okrúhlom titanovom puzdre s priemerom 45 milimetrov, ktorý je priskrutkovaný a zozadu priehľadný. Umožňuje bezpečné ponorenie do 100 metrov (10 atmosfér). Tento bezchybný kúsok doplňuje remienok z hnedej teľacej kože s titánovou sponou vybavenou dvojitým bezpečnostným zapínaním.

 

Posted in TOP