„Schlag das ASS” (závod „Vyhraj nad esem”)

Na prípravu sa vyberte najlepšie do Falkensteiner Hotela Sonnenalpe

S trasou dlhou 25,6 kilometrov a 6 400 výškovým metrom je závod „Schlag das ASS“ najdlhším lyžiarskym závodom na svete. Skvelý bude 16. a 17. januára 2015 ten, kto príde stretne televízneho moderátora a bývalú hviezdu v lyžovaní Armin Assinger. Pre prípravu na tento závod navštívte najlepšie hotel Sonnenalpe.Ponúka najlepšie podmienky: Ski In – Ski Out, kde dostanete úplný iný význam. Odpočinok sľubuje oáza relaxu Acquapura SPA na svojich 1 700 m2.Takto budete na závod esom najlepšie pripravení.

Ďalšie informácie: www.sonnenalpe.falkensteiner.com

 

4713_b_1760
„Festa de Cuba“ v Nassfeldu

Na konci marca vypukne horúčka samby v najväčšej lyžiarskej oblasti Korutan. Temperamentné rytmy latinských tancov plných životnej radosti a vášne, akou je rumba, samba, mambo, salsa alebo ča-ča se postarajú o tu správnu atmosféru a prinesú dotyk Latinskej Ameriky do prostredia najlepšieho snehu v Korutánoch.

Uprostred tohto diania sa nachádza Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia, v jeho 2 500 m² veľkej oáze Acquapura SPA si môžete po pretancovaniej noci nádherne oddýchnuť. Vďaka 16 atrakciám si môžete kúpaním, saunovaním a relaxáciou v tomto štvorhviezdičkovom luxusnom zariadení v Nassfeldu užívať plnými dúškami.

Ďalšie informace www.carinzia.falkensteiner.com

 

4953_b_falkenschlad_4055_kl
„Sondercombo live“ vo Falkensteiner Hotel Schladming

I v roku 2015 bude Sondercombo opäť baviť publikum v hoteli Falkensteiner Hotel Schladming svojou živou hranou hudbou. V bare štvorhviezdičkového luxusného hotela sa hudobná skupina z údolia Ennstal postará o zábavu svojou živou hranou, starobylou hudbou spievanou v dialekte, a to v dňoch: 6.2., 20.2., 6.3. a 20.3.2015; vstup je voľný, vždy od 21.00 hod. v bare Falkensteiner Genie GenießBAR“.

Posted in TOP