Nenechajte si ujsť limitovanú edíciu Snickers plnú lieskových orieškov

Značka čokoládových tyčiniek Snickers uvádza špeciálnu edíciu Snickers Hazelnut plnú chrumkavých lieskových orieškov. Celosvetovo známa kombinácia orieškov a nugátu zaliata v čokoláde dostane aj najprotivnejšieho hladoša naspäť do správnej nálady. Variant Snickers Hazelnut spájajúci lieskové oriešky a arašidy nie je výnimkou. Zákazníci si to môžu overiť od polovice januára za odporúčanú cenu 0,49 €.

 

Značka Snickers prináša svojim fanúšikom jedinečnú limitovanú edíciu. Okrem klasickej dávky lahodného karamelu, nugátu a arašidov obsahuje množstvo chrumkavých lieskových orieškov. To všetko, samozrejme, obalené v neodolateľnej vrstve čokolády. „Edícia Snickers Hazelnut spája základné ingrediencie, vďaka ktorým patria naše čokoládové tyčinky medzi najpopulárnejšie na svete, s obľúbenými lieskovými orieškami. Dúfame, že si táto originálna novinka získa priaznivcov klasického Snickers a zároveň osloví všetkých milovníkov lieskových orechov.“  „Naša kampaň ,Keď si hladný, nie si to ty‘ vtipne predstavuje nepríjemné symptómy hladu, ako je protivné a škodoradostné správanie. Snickers Hazelnut je ďalším skvelým variantom, ako sa s nimi vysporiadať.“ 

 

Limitovanú edíciu z radu čokoládových tyčiniek Snickers v obchodoch určite neprehliadnete vďaka výraznému zelenému obalu. V predaji je v bežnej obchodnej sieti od polovice januára.

Snickers

Čokoládovo-karamelovú tyčinku Snickers vyrába spoločnosť Mars, ktorá je jednou z najväčších rodinných spoločností na svete. Spoločnosť Mars je rozdelená do šiestich obchodných segmentov, jedným z nich sú aj čokoládové výrobky. Na česko-slovenskom trhu pôsobí spoločnosť Mars od roku 1992. V roku 1998 sa spojila so spoločnosťou Wrigley, a vznikla tak jedna z vedúcich cukrárskych firiem. Tyčinka Snickers sa vyrába od roku 1930. Obsahuje arašidy, karamel, nugát a čokoládu. Táto kombinácia si získala mnoho priaznivcov, čo z nej robí jednu z najobľúbenejších čokoládových tyčiniek na celom svete.

 

Viac informácií nájdete na www.snickers.sk.