Vysávajte jedným prstom!

Electrolux predstavuje robotický vysávač Pure i9.2. Preberá to najlepšie od svojho predchodcu Pure i9 a prináša viacero vylepšení vrátane dlhšej výdrže batérie a vynovenej mobilnej aplikácie.

Vysávanie nepatrí k obľúbeným domácim prácam. Preto prichádza na scénu trojuholníkový robotický vysávač Pure i9.2, ktorý sa vo vašej domácnosti zorientuje rovnako dobre ako vy sami. Navigačný systém vybavený laserom a kamerou mapuje miestnosť, skenuje polohu nábytku a predmetov na zemi a podľa potreby prispôsobuje trasu vysávania. Senzor deteguje a analyzuje všetky 3 úrovne priestoru – okolo, nad aj pod spotrebičom a stanovuje efektívny pohyb po miestnosti.

Navyše už nemusíte pred vysávaním z podlahy odstraňovať predmety, ktoré by vysávaču mohli zavadzať. Vďaka navigácii 3D Vision™sa dokáže vyhnúť akejkoľvek nečakanej prekážke, ktorá sa mu dostane do cesty. Nehrozí tiež, že by niekde uviazol alebo do niečoho narazil. V tom mu pomáha okrej profesionálnej navigácie aj jeho jedinečný trojuholníkový tvar Trinity™. Vďaka nemu a celkovej nízkej konštrukčnej výške sa dostane aj do obmedzených priestorov, napríklad pod posteľ či do ťažko dostupných kútov.

S aplikáciou dokážete ešte viac

Vysávač Pure i9.2 môžete pohodlne ovládať pomocou tlačidiel na jeho tele, ale aj na diaľku cez mobilnú aplikáciu PUREi9. S jej pomocou z vášho vysávača získate maximum. Jedným kliknutím môžete cez aplikáciu spustiť vysávanie, ale ho aj zastaviť. Takisto môžete vysávač poslať povysávať iba vybrané časti bytu alebo ho poslať naspäť do dobíjacej stanice.

Mobilná aplikácia vás priebežne informuje o stave poriadku v jednotlivých izbách. Súčasne možno v aplikácii vytvoriť zóny, v ktorých sa má a nemá upratovať. Vysávač tak môže venovať zvýšenú pozornosť napríklad priestoru pod jedálenským stolom a ten vysávať každý deň, zatiaľ čo zvyšné miestnosti vysaje len každý druhý deň.

Pure i9.2 navyše dokáže vytvárať mapy vašej domácnosti, ktoré vy môžete upravovať či pomenovávať jednotlivé miestnosti. Vďaka tomu sa vysávač dokáže rýchlejšie zorientovať, čo prináša efektívnejšie, rýchlejšie a dôkladnejšie vysávanie, s ktorým bude spokojný každý pedant. Tak si vyložte nohy a prenechajte upratovanie svojmu novému robotickému vysávaču.