Nový Silan Aromatherapy+ inšpirovaný prírodou

Nájsť si čas na oddych je v súčasnej hektickej dobe náročné. Preto čoraz viac siahame po produktoch inšpirovaných prírodou, ktoré rozmaznávajú telo a myseľ. O pohodlie svojich zákazníkov sa dlhodobo stará aj spoločnosť Henkel, a tentokrát prináša na trh dve novinky z radu Silan Aromatherapy. Kombinácia kokosovej vody a minerálov, ako aj pivoniek s bielym čajom je synonymom celodenného pohodlia a dokonalá súhra vôní vo vás prebudí pocit relaxu.

Nový Silan Aromatherapy+ plní požiadavky spotrebiteľov, ktorí hľadajú relax a životnú rovnováhu. Navyše, krémové zloženie je inšpirované čistými prírodnými ingredienciami. Opojná vôňa sa udrží v šatníku až sto dní a špeciálna formula ukrytá v každom balení Silanu sa postará o dlhodobú jemnosť každého kúsku oblečenia.

Silan Aromatherapy+ kokosová voda & minerály podporuje očistu mysle a budete sa cítiť, ako by ste sa preniesli na magické miesta plné nezabudnuteľných chvíľ. So Silanom Aromatherapy+ pivonka a biely čaj si užijete pocit prechádzky medzi rozkvitnutými kvetmi a jemná vôňa vás bude sprevádzať počas niekoľkých dlhých týždňov.  

Nový Silan je zároveň šetrný k životnému prostrediu vďaka prémiovému pútavému dizajnu s odstrániteľnými obalmi.

Užite si dlhotrvajúcu vôňu s novinkami z radu Silan Aromatherapy, ktorá vám zdvihne náladu. Silan Aromatherapy+ kokosová voda & minerály a Silan Aromatherapy+ pivonka a biely čaj sú k dispozícii v dvoch baleniach.