Leto plné hier, zábavy, tvorivých činností a angličtiny

Je vaše dieťa skôr hravé alebo zbožňuje zvieratká? Rado spoznáva nové krajiny alebo sa so záľubou ponára do sveta rozprávok? Ak hľadáte pre svoje dieťa zaujímavý kurz, na ktorom sa zaručene nebude nudiť, úžasne sa zabaví a navyše sa naučí aj po anglicky, stačí ho len prihlásiť na prázdninový tábor Helen Doron. Letné tábory plné hier, hudby, zábavy, angličtiny aj tvorivých činností  sú určené deťom od 3 do 12 rokov.

Kurzy Helen Doron, ktoré nájdete až v 30 mestách po celom Slovensku, sú skvelým spôsobom ako  deťom pripraviť prázdniny plné hier aj vzdelávacích aktivít. V ponuke si každý nájde to svoje – poldenné, denné aj pobytové tábory zamerané na angličtinu vyučovanú zážitkovou formou spolu s najrôznejšími voľnočasovými aktivitami. Kurzy vždy vedú certifikovaní lektori spolu s výchovnými asistentmi.

V táboroch sa detičky stretnú s veselými rozprávkovými postavičkami, ktoré im kurzy spríjemnia. Čakajú na nich nielen tradičné letné aktivity a výlety do prírody, ale aj zábavné hodiny angličtiny vyučovanej 30-ročnou, celosvetovo overenou  metódou materinského jazyka Helen Doron English, ktorá sa využíva vo viac ako 35 krajinách po celom svete. Tá je založená na hudobných, tanečných, tvorivých, športových, divadelných aj výtvarných aktivitách presne prispôsobených veku detí. Všetci táborníci si tak angličtinu zamilujú a zároveň si nenásilne zdokonalia aj svoju komunikáciu.

Vo voľnom čase si môžu dosýta užiť aj ďalšie aktivity – plávanie, turistiku, gymnastiku, loptové a pohybové hry, koníky, ZOO, návštevu múzeí a iné činnosti. Samozrejmosťou sú kreatívne výučbové materiály s CD, pestré učebné pomôcky, pitný režim, chutné občerstvenie a v prípade celodenného tábora aj plnohodnotná strava a úrazové poistenie.

Učenie zábavnou formou priamo v angličtine pomocou metódy Helen Doron maximalizuje prirodzenú túžbu detí k spoznávaniu a tak je veľmi efektívne. Hľadajte letnú ponuku Helen Doron na https://www.facebook.com/Helen.Doron.Slovakia alebo sa opýtajte priamo v najbližšom vyučovacom centre: http://helendoron.sk/holidays.

 TIPY:

  1. Má vaše dieťatko umelecké sklony? Prihláste ho do tábora Helen DoronMalí divadelníci (English through Drama). Detičky vo veku 7 – 12 rokov prenesie do sveta rozprávok, ako Červená čiapočka, Popoluška či Snehulienka a to všetko v angličtine. O zábavu a dobrodružstvo bude určite postarané!
  2. Túži vaše dieťa spoznávať cudzie krajiny? Cez výtvarné aktivity, hru, tanec či varenie precestujú celý svet v tábore Helen Doron – Ja som svet (I am the World) a navyše sa ešte aj zdokonalia v angličtine. Je určený detičkám od 4 do 9 rokov.
  3. Ak vaše dieťatko zbožňuje zvieratká, siahnite po tábore Helen Doron – Leto s kóliou Poly (Polly the Collie). Je určený deťom od 4 do 6 rokov. Sprevádzať ich bude dobrá kamarátka – hravá a šikovná kólia Polly, ktorá ich naučí až 360 anglických slovíčok z rôznych oblastí – od ľudského tela, cez prírodu až po zvieratká. Vďaka originálnym chytľavým pesničkám a tanečným choreografiám si ho určite zamilujú!
  4. Postavička malého chlapca Paula, jeho kamarátky Milie, malej kengury Kangi a ich letných dobrodružstiev osloví detičky od 6-8 rokov v kurze Helen Doron – Prázdninové šantenie s Joeym (Holiday Jump with Joey). Deti sa v tábore naučia nové pesničky aj slovíčka v angličtine, užijú si kopec hier, pohybu, tanca aj kreatívnej zábavy.