Goodyear vyvinul mobilnú aplikáciu eCasing Mobile

Spoločnosť Goodyear ďalej zdokonaľuje svoj úspešný systém správy protektorov eCasing a zavádza pre neho mobilnú aplikáciu eCasing Mobile. Aplikácia užívateľom umožňuje pohodlnejší a rýchlejší prístup do systému z mobilného telefónu a zvyšuje tak vyššiu účinnosť v celom reťazci protektorovania pneumatík nákladných vozidiel.

eCasing je webový systém spoločnosti Goodyear na riadenie obehu kostier určených na protektorovanie. V celej Európe ho využíva nielen Goodyear a jeho partneri na protektorovanie a dealeri, ale tiež správcovia parkov nákladných vozidiel, autobusov a autokarov. Nová mobilná verzia je k dispozícii bezplatne; je kompatibilná so zariadeniami na báze systémov iOS aj Android. Predstavuje ďalšie posilnenie B2B eBusiness platformy Myway spoločnosti Goodyear a ponúka užívateľom lepšiu viditeľnosť, sledovateľnosť a väčší objem aktuálnych informácií ako online, tak na mobilných zariadeniach.

„Pomocou novej aplikácie eCasing Mobile sme ďalej zvýšili všestrannosť nášho významného systému manažmentu protektorov eCasing,“ povedal Grégory Boucharlat, riaditeľ spoločnosti Goodyear Dunlop pre oblasť protektorovania v regióne Európa, Blízky východ a Afrika. „Typický príklad transakcie eCasing predstavuje vozový park, ktorého vlastné kostry už boli protektorované a vracajú sa k nim, alebo výmenu kostier na protektorovanie. Domnievame sa, že mobilnú verziu nášho úspešného systému eCasing zavádzame ako prví v celom odvetví a zvyšujeme tak efektivitu našej ponuky protektorovania pre zákazníkov. Ide o ďalší dôkaz toho, že Goodyear je odhodlaný poskytovať najrozšírenejšie riešenie služieb pre komerčnú dopravu v celom odvetví. „

Vďaka mobilnej verzii systému eCasing sú transakcie rýchlejšie a pohodlnejšie, najmä pre používateľov mimo kanceláriu, ktorí pracujú z vozidla. Aplikácia je k dispozícii zadarmo, ale vyžaduje, aby Goodyear užívateľa schválil; všetci doterajší užívatelia systému eCasing však získavajú automaticky oprávnenie k okamžitému prístupu. Aplikáciu bude Goodyear v Európe zavádzať postupne. Aplikácia podporuje všetky obchodné alternatívy protektorovania vrátane Customer Owned Casing (vlastných kostier zákazníka) a Casing Exchange (výmeny kostier).

Vývoj novej verzie systému eCasing pre mobilné telefóny je najnovší z celého radu vylepšení ponuky služieb, ktoré spoločnosť Goodyear pre dopravcov tovaru vyvinula počas roka 2016. Bol medzi nimi napríklad upgrade systému riadenia flotíl spoločnosti Goodyear FleetOnlineSolutions (FOS) – nová aplikácia eCasing Mobile je teraz integrálnou súčasťou FOS Next Generation.