Pripravte sa na veľkú jazdu. Samsung spustil súťaž o Jeep.

Zákazníci spoločnosti Samsung majú teraz jedinečnú možnosť vyhrať auto Jeep Renegade. Stačí sa po nákupe produktu Samsung u vybraných obchodných partnerov zaregistrovať na webovej stránke súťaže a správne odpovedať na súťažnú otázku.

Kúpiť si niektorý z produktov značky Samsung sa teraz môže vyplatiť hneď dvojnásobne. Práve dnes totiž odštartovala súťaž o Jeep Renegade. Podľa hodnoty zakúpeného produktu majú zákazníci možnosť získať toto auto na víkend, na mesiac, a ten, kto bude mať najväčšie šťastie, ho dostane dokonca navždy. Postup je pritom jednoduchý, stačí splniť tri kroky:

  1. Kúpiť si niektorý zo širokej ponuky produktov značky Samsung aspoň v hodnote 179 € u vybraného obchodného partnera (zoznam predajcov zapojených do súťaže nájdete na stránke www.vyhraj-jeep.sk);
  2. zaregistrovať sa na stránke súťaže www.vyhraj-jeep.sk (k registrácii je potrebné naskenovať účtenku z nákupu);
  3. odpovedať na otázku: „Koľko krabičiek balení Samsung GALAXY A5 sa vojde do batožinového priestoru Jeep Renegade?“. Rozhoduje nielen správnosť odpovede, ale aj čas jej zaslania.SM-A500F007DynamicBlack+

Súťažiaci majú navyše možnosť získať ešte jednu šancu pre zaslanie výhernej odpovede. Stačí, keď sa zúčastnia testovacej jazdy u niektorého z autorizovaných predajcov značky Jeep, u ktorého si nechajú potvrdiť účtenku k už zakúpenému produktu a tú potom naskenujú a nahrajú na súťažnú stránku. S účtenkou z jedného nákupu je tak možné dvakrát odpovedať na vedomostnú otázku. (Zoznam autorizovaných predajcov Jeep je k dispozícii na stránke www.vyhraj-jeep.sk). Zákazníci, ktorí si zakúpia akýkoľvek produkt značky Samsung v hodnote 179 € – 358 €, môžu súťažiť o zapožičanie auta Jeep Renegade na víkend. Táto cena čaká na autorov troch správnych a včasných odpovedí.

Pokiaľ bude hodnota zakúpeného produktu 359 € – 678 €, môže súťažiaci vyhrať zapožičanie auta Jeep Renegade na mesiac. Zákazníci, ktorí chcú vyhrať Jeep Renegade navždy, si musia kúpiť niektorý z produktov značky Samsung aspoň v hodnote 679 € a viac.

 

K súťaži sa pripojili okrem značkových predajní Samsung taktiež veľké siete kamenných obchodov s elektronikou a e-shopy: Alza.sk, Andrea shop, Datart SK, Dates Mobile, Elsatex, Euronics SK a.s., Floydcom s.r.o., Hej.sk, Juraj Krajčík – Krajčík Elektro, Mall.sk, Mobilonline., NAY a.s., Nikita.sk, Okay SK, Planeo Elektro – Fast Plus, spol. s r.o., PLAY Electronics, s. r. o., Profihifi.sk, Samsung Galéria, Shark Computers, Snycentrum.sk

Súťaž spoločnosti Samsung o Jeep Renegade končí 19. apríla 2015. Kompletné pravidlá súťaže a ďalšie informácie nájdete na webovej stránke www.vyhraj-jeep.sk.