Domáci pomocník v boji proti nachladnutiu

Viete, čo by určite mala obsahovať vaša domáca lekárnička prvej pomoci? Čím sa máte zásobiť, aby ste boli pripravení, keď sa budete musieť postaviť nádche, chrípke či inému dýchaciemu ochoreniu? Stavte na inhalátor a minerálnu alebo aerosólnu vodu!

Inhalačný prístroj OMRON CompAIR Basic Kids rozprašuje vďaka jedinečnej technológii liečivo alebo inhalovaný roztok na malé častice, ktoré sa tak dostanú až do spodných častí dýchacích ciest. Tu účinne pomáhajú pri vykašliavaní a uvoľňovaní hlienov a upokojujú sliznicu dýchacích ciest. Inhalačná liečba sa vyznačuje rýchlym a efektívnym pôsobením. A môžete sa ňou vyhnúť užívaniu nosových sprejov či kvapiek, ktoré môže byť návykové. Mimoriadne vhodný je pre astmatikov a ľudí trpiacimi alergii, ktorí sa trápia so sťaženým dýchaním.

Proces inhalovania je prostý, pohodlný a bezpečný a zvládne ho naozaj každý. Nevyžaduje si žiadne mimoriadne úkony, stačí robiť to, čo je pre človeka prirodzené – zhlboka dýchať. S priloženými veselými postavičkami nebude inhalačná liečba ani pre tých najmenších žiadnym postrachom. Práve naopak, hravo a v pohodlí domova bude chorobe statočným súperom. Farebné postavičky medvedíka a zajačika dieťa zabavia a zbavia strachu. Najlepšie je inhalovať 2-3-krát denne po dobu 20 minút. Kompresorový inhalátor s najnovšou japonskou technológiou OMRON CompAIR Basic Kids je vhodný pre tie najmenšie deti, pretože súčasťou setu je novorodenecká maska. Starším deťom je určená detská maska, ktorá je o niečo väčšia. Hoci prístroj primárne kúpite pre svojho drobca, bez problémov ho využije celá rodina – stačí iba dokúpiť masku pre dospelých. Ľahký a kompaktný domáci inhalátor si môžete zakúpiť v lekárňach alebo v predajniach zdravotníckych potrieb.