KÄÄPÄ MUSHROOMS, KLENOTY NAŠEJ PLANÉTY

Predstavte si panenskú prírodu uprostred fínskych lesov, kde všetko živé dýcha ten najčistejší vzduch na svete a pije z tých najčistejších vodných zdrojov. Presne tu sa rodia adaptogénne huby KÄÄPÄ Mushrooms.

Niektoré druhy húb, ako napr. Lion´s Mane, Reishi alebo Shiitake, sú známe pre svoju odolnosť a adaptabilnosť. Prežijú ľahko aj v nehostinných podmienkach, pretože sa dokážu veľmi rýchlo prispôsobiť prostrediu. Tieto jedinečné vlastnosti zaujali pestovateľov húb Erica Puloa a mykologička Lorin von Longo-Liebenstein a v roku 2016 s ďalšími nadšencami vdýchli život značke KÄÄPÄ Mushrooms. Využite obrovský potenciál húb v prospech svojho zdravia, rovnako ako tradičná východná medicína ich využíva už tisíce rokov!

KÄÄPÄ MUSHROOMS:

❖      pomáhajú zlepšiť fyzickú a psychickú adaptáciu na záťaž,❖      posilňujú imunitný systém, kognitívne funkcie a črevnú mikroflóru,❖      zlepšujú spánok a upokojujú telo i myseľ,❖      zmierňujú zápaly v tele,❖      dodávajú organizmu potrebné vitamíny a minerály, navyše sú plné betaglukánov, ktoré okrem iného pomáhajú chrániť telo pred baktériami a vírusmi.

Z DIVOČINY DO VAŠICH RÚK

Funkčné huby sú pestované na brezovom substráte tou najprirodzenejšou cestou, v súlade s prírodným prostredím. Niektoré z nich vyrastajú v laponských lesoch Fínska, niektoré v ekologických farmách na juhu krajiny. Každá zozbieraná várka podstupuje prísnu kontrolu a až potom dochádza k získavaniu biologickej aktívnej zložky z plodníc húb. Používa sa na to dvojitá extrakcia a inovatívna ultrasonická technológia (UAE), ktorá naruší chitínové bunky huby a uvoľní blahodarné látky ľahko vstrebateľné pre telo.

PREČO PRÁVE KÄÄPÄ MUSHROOMS?

Kvalita a šetrnosť – značka KÄÄPÄ Mushrooms zaručuje zákazníkom tú najlepšiu kvalitu a lesnému ekosystému ten najšetrnejší prístup. Absolútna transparentnosť – jednoducho si podľa šarže dohľadáte, aký je pôvod húb, ktoré budete pomocou tinktúry konzumovať. To najlepšie z húb – výťažky z húb pochádzajú z ich nadzemnej časti, z plodnice, kde sa ukrýva spektrum prospešných zlúčenín. Kontrola každej várky – testovanie húb prebieha v nezávislých laboratóriách a stráži sa obsah ťažkých kovov a mikroorganizmov.

TINKTÚRA

❖ odporúčanie: 3 pipety denne ❖ tinktúru kvapkajte pod jazyk alebo ju primiešajte k obľúbenému nápoju ❖ nemá žiadne vedľajšie účinky ❖ po troch mesiacoch používania si doprajte týždennú pauzu.

L I O N ´S   M A N E

Nasýťte svoj mozog tým najlepším z prírody! LION´S MANE sa skvele hodí pred skúškou, pohovorom alebo napríklad pred dôležitou schôdzkou. Podporuje totiž kognitívne funkcie, ako sú sústredenie, pamäť a myslenie. A to nie je všetko, určite oceníte aj zmiernenie úzkostí a úľavu pri syndróme dráždivého čreva. Má gastroprotektívne účinky a je to skvelý variant bezkofeínovej kávy.

Tinktúra (30 ml) 27,49 €

https://www.systers.bio/kaapa-mushrooms-lion-s-mane-bio–tinktura–30-ml-/

R E I S H I

Zažite jej nadprirodzené účinky! Ak chcete podporiť svoje zdravie, ako je udržanie správnej hladiny krvného cholesterolu, fungovanie pečene, vyživenie čriev a mikrobiomu, určite siahnite po „božskej“ REISHI. Pôsobí protizápalovo, podporuje spánok a celkovú regeneráciu a ženám pomáha znižovať prejavy PMS.

Tinktúra (30 ml) 27,49 €

https://www.systers.bio/kaapa-mushrooms-reishi-bio–tinktura–30-ml-/

S H I I T A K E

Zaistite si dlhovekosť! SHIITAKE preukázateľne zlepšuje zdravie, čo pozitívne ovplyvňuje kvalitu života → a možno práve to vám zaistí dlhovekosť. Táto zázračná huba obsahuje vitamín D, B2, látky zmierňujúce bunkové poškodenie a odbúravajúce cholesterol. Podporuje pečeň, viditeľne zlepšuje pokožku a pomáha posilniť imunitu.

Tinktúra (30 ml) 21,77 €

https://www.systers.bio/kaapa-mushrooms-shiitake-bio–tinktura–30-ml/

Kto je Systers Systers je portál, ktorý spája ženské zdravie, múdrosť našich babičiek, vedecké poznatky, najnovšie technológie a biohacking. Okrem unikátnych produktov je tu aj magazín plný zaujímavých informácií a zoznam eventov, ktoré komunita Systers pravidelne organizuje. „Spoločne ideme cestou sebapoznania a holistického prístupu k zdraviu,“ hovorí o portáli jeho zakladateľka Veronika Allister s tým, že možnosti každého z nás sú nekonečné.