Kvalita nemusí mať vysokú cenu

Nie vždy platí, že drahšie znamená lepšie. Jasným dôkazom toho, že kvalita nemusí byť spravidla označená závratne vysokou cenou, sú aj výsledky slepého testu, ktorý pre spoločnosť Avon pripravila nezávislá agentúra Ipsos. Zistenia dokazujú, že Avon prináša produkty, ktoré prekonajú vaše kozmetické očakávania, no zároveň nezruinujú vašu peňaženku. Dokonalá kombinácia, čo poviete?

Ak si chcete dopriať produkty od luxusných značiek, musíte si zo svojho rozpočtu poriadne ukrojiť. Čo ak by sme vám ale povedali, že na prvotriednu kozmetickú rutinu, nádherne omamný parfum alebo kvalitný rúž, nemusíte minúť majland. Spoločnosť Avon si je vysokou kvalitou svojich výrobkov natoľko istá, že sa ich rozhodla sebavedomo porovnať s luxusnými značkami v slepom teste. Výsledky hovoria jasne .[1] Milovníčky líčenia, pleťovej starostlivosti a vôní v teste uviedli, že produkty od značky Avon sú rovnako dobré, alebo dokonca lepšie, ako kozmetika luxusných značiek, ktorá stojí niekoľkonásobne viac. Spoločnosť Avon skrátka ponúka krásu, ktorá prekoná vaše očakávania, nie rozpočet.

Ako prebiehal výskum?

Najpredávanejšie produkty od značky Avon porovnávala v slepom teste jedna z najznámejších nezávislých agentúr Ipsos. Výskumu, ktorý prebiehal v Prahe a Brne, sa zúčastnilo 60 – 100 žien. Tieto respondentky hodnotili výrobky od Avonu v porovnaní s prémiovými konkurentmi, pričom netušili, aký produkt práve hodnotia. Kozmetiku totiž netestovali s pôvodným balením ani etiketou.

Jednoducho geniálna

Niektoré dokážu mihalnice predĺžiť, iné zahustiť a ďalšie vytočiť. Nová Špirála 5 v 1 Lash Genius Multitask však prepája 5 najžiadanejších benefitov pre podmanivý vzhľad vašich rias v jednom produkte. Pripravte sa na objem, dĺžku, vytočenie, sýtosť aj oddelenie. Je to skrátka geniálna špirála s gélovým zložením a praktickou univerzálnou kefkou, ktorá oddeľuje a pokrýva všetky riasy. Úchvatné výsledky nadchli aj účastníčky slepého testu. 87 % žien, ktoré pozitívne hodnotia prémiovú špirálu luxusnej značky, kladne hodnotí aj špirálu Lash Genius.[2] Tento konkurenčný prémiový produkt však stojí až trikrát viac.

Špirála 5 v 1 Lash Genius Multitask 10 ml, Akčná cena: 6,90 € 

Dá sa to aj šesťkrát lacnejšie

Vo výskume excelentne obstála aj najpredávanejšia ceruzka na oči od Avonu Glimmerstick. 89 % žien, ktoré pozitívne hodnotia prémiovú ceruzku na oči, tiež pozitívne zhodnotilo ceruzku na oči Glimmerstick.[3] Nie je sa čo čudovať. Ceruzky na oči Glimmerstick a Glimmerstick Diamonds ponúkajú intenzívne farby v 24 odtieňoch a vylepšené dlhotrvácne zloženie, ktoré vám zabezpečí jednoduché zvýraznenie očí. Navyše, je až šesťkrát lacnejšia ako jej luxusný konkurent.

Ceruzka na oči Glimmerstick 0,28 g, Akčná cena: 3,50 €

Ceruzka na oči Glimmerstick Diamonds 0,35 g, Akčná cena: 3,50 €

Kvetinový víťaz

Aj obľúbenú vôňu TTA Today EDP podrobila spoločnosť Avon dôkladnému testovaniu. Výsledky jasne ukázali, že pre respondentky je tento parfum s príjemnými kvetinovými tónmi lepšou a sviežejšou alternatívou. 75 % žien by dalo prednosť vôni TTA Today EDP pred luxusným konkurentom.[4] Takéto výsledky dosiahla obľúbená vôňa bez toho, aby účastníčky výskumu tušili, že variant od Avonu je až päťkrát lacnejší. Ak ste ešte túto romantickú vôňu neskúšali, neváhajte. Hneď po prvom použití sa zamilujete. Zahalia vás tóny vzácnych kvetov neroli, motýlích kvetov a hodvábneho pižma.

TTA Today EDP 50 ml, Akčná cena: 19,90 €

Súťažná otázka:

Koľko benefitov prepája Špirála 5 v 1 Lash Genius Multitask?

Svoje odpovede posielajte mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 29.5. 2023. Ako predmet správy použite “Avon

Vylosovaný bude jeden výherca.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.