Vráťte svojim vlasom život

Vysušené vlasy bez lesku dokážu po parných letných mesiacoch potrápiť mnoho z nás. Môžu za to vysoké teploty, slnečné lúče, chlór či slaná voda a predovšetkým kombinácia všetkých týchto faktorov dohromady. Máme pre vás preto niekoľko účinných tipov, ako vlasom bez energie predísť, prípadne ich znova oživiť.

❖      Umývajte si vlasy hydratačným šampónom – ten nielen odstraňuje eventuálne zvyšky soli, ale aj dodáva každému vlasu potrebnú vlhkosť.❖      Používajte hydratačný kondicionér – ideálny je produkt založený na nenahraditeľných účinkoch prírodných olejov. Tie totiž vlasy hydratujú, rozpletajú a aj krotia.❖      Aplikujte hydratačnú masku – malo by ísť o prípravok, ktorý vlasom dodá stratené živiny, uzamkne v nich vlhkosť, ale súčasne ich nezaťaží.❖      Používajte ochranné stylingové prípravky – než začnete účes upravovať kulmou či žehličkou, je vhodné aplikovať prípravky, ktoré vlasy ochránia pred vysokými teplotami.❖      Nechajte si zastrihnúť končeky – akonáhle odstránite rozstrapkané a vysušené konce vlasov, váš účes bude ihneď pôsobiť upravenejším dojmom.

 Siahnite po značke NEUMA

Rad neuMoisture od NEUMA bol špeciálne vyvinutý na starostlivosť o suché a poškodené vlasy. Dodáva im stratenú vlhkosť, zvyšuje ich odolnosť a zanecháva ich prirodzene lesklé a poddajné. Najväčšiu službu preukáže letom unaveným vlasom maska ​​neuMoisture intensive masque™. Tá sa totiž postará o obrovskú dávku hydratácie, ktorú dodá do hĺbky každého vlasu. Výsledkom je na prvý pohľad zdravý a prirodzene lesklý účes bez neskrotených vlasov okolo.

Prečo sa spoľahnúť na neuMoisture intensive masque

Maska bola vyvinutá preto, aby chránila vlasy pred stratou hydratácie a zároveň, aby tie vysušené rýchlo obnovila. Za tieto jedinečné schopnosti vďačí svojmu zloženiu: ❖      Phyto Colour ComplexTM sú rastlinné výťažky, ktoré obnovujú prirodzené zdravie a lesk a tiež predlžujú životnosť farby.❖      Phyto UV Shield je patentovaná zmes certifikovaných organických rastlinných výťažkov, ktorá zlepšuje hĺbku tónu, lesk a živosť farby.❖      Esenciálne oleje chránia pred UVA a UVB žiarením a blednutím farby.❖      Bambucké maslo prirodzene absorbuje UVB žiarenie, čím chráni farbu a tiež bráni strate vlhkosti.❖      Výťažok z rebríčka chráni vlasy pred poškodením a obnovuje ich pružnosť.❖      Jojobové estery zjemňujú, upokojujú, ochraňujú a dodávajú lesk.❖      Výťažky zo semien hrozna majú antioxidačné vlastnosti a chránia pred UV žiarením.

Viac než len starostlivosť o vlasy V neposlednom rade sa neuMoisture intensive masque ™ postará o výnimočný aromaterapeutický zážitok. Každučký vlas totiž prevonia kombináciou čistých esenciálnych olejov z levandule, mandarínky, ruže, bergamotu a vanilky, ktoré majú tieto účinky: ❖      upokojujú myseľ unavenú po celom dni,❖      okamžite pozdvihujú náladu,❖      navodzujú príjemnú atmosféru,❖      povzbudzujú všetky zmysly,❖      pôsobí preventívne proti stresu.