Spomienky na leto

Leto je čas pohľadov na vodu s pohárom aperolu v ruke, odpočinku a nádherných prirodzených účesov z pláže. To, že prichádza jeseň neznamená, že sa s nimi musíme rozlúčiť!

Plážové vlny sme pre vás uväznili do fľaštičkyHľadáte úžasný sea salt sprej, s ktorým si doma pripomeniete plážové vlny z vašej dovolenky? Pridajte si do svojho domáceho arzenálu Awapuhi Wild Gigner® Texturizing Sea Spray! Tento texturizačný sprej inšpirovaný surfovaním vytvorí ľahkú strapatú textúru a prinesie vôňu tropického zázvoru, zeleného čaju a manga.

S nami môžete byť aj malou morskou vílou

Pokiaľ chcete pre svoje vlny ešte väčšiu definíciu, použite jeden z našich nástrojov NEURO™ TOOLS. Nezabudnite na tepelnú ochranu v podobe Hot Off THe Press®, s ktorou už len stačí navlniť a užívať si ako Ariel.

Spomínať môžete každý deňPokiaľ snívate o pláži, ale vlny nie sú vašim vysnívaným stylingom, preneste do trópov len svoje zmysly vďaka Shampoo One® a jeho krémovej vôni ananásu a drveného kokosu. Tento produkt vaše letom namáhané vlasy navyše osvieži a hydratuje a vrátim im neuveriteľnú mäkkosť. Nie je na čo čakať!

V predaji v kaderníckych salónoch
www.paulmitchell.cz/salony
alebo na oficiálnom eshope John Paul Mitchell Systems®